Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Jupiter este tot mai prezent în viața ta amoroasă. Armonia și împlinirea pe care le simți alături de partener te fac să fii mai concentrată pe obiectivele din carieră.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi alegi să îți demonstrezi sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Astăzi ai senzația că te chinui să exiști. Nu reușești să faci nimic din ceea ce ți-ai propus, iar țelurile tale par lipsite de orice esență. Indiferent de parcursul lucrurilor, o să alegi întotdeauna familia în pofida carierei deoarece alături de cei dragi poți să spui că ai învățat să trăiești cu adevărat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Indiferent de cât de ciudat ți se pare să faci asta, alegi să te exprimi. Ai multe lucruri de spus și de aceea inițiativele tale sunt dintre cele mai apreciate de colegii de la birou, dar și în familie. În ceea ce privește cariera, ai parte de oportuniăți de dezvoltare pe care nu le poți rata.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional. Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești să se întâmple în viața ta te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă se proiectează și asupra celor din jurul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Indiferent de provocările la care ești supusă zilnic, onorezi cu determinare poziția asumată față de o anumită persoană care te-a rănit în trecut. Acum reușești să fii mult mai detașată din punct de vedere emoțional. La birou, tot ceea ce faci exprimă o stare profundă de rutină.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Chiar dacă respectul de sine nu pare să fie la cele mai mari cote în această perioadă, te ferești cât poți de mult de dramele altora pentru a nu te încărca cu energie negativă. La birou lucrurile se precipită destul de mult din cauza unui proiect care trebuie finalizat în aceste zile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Astăzi vei face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta, bazându-te doar pe firea carismatică. Atunci când atenția celor din jur este îndreptată asupra ta, devii mult prea sensibilă și nesigură, chiar dacă știi foarte bine care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a îți atinge scopul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Evenimentele imprevizibile din viața ta te fac să apreciezi cu adevărat ceea ce ai. Firea ta reticentă la tot ceea ce reprezintă ”nou” te face să râmăi retrasă chiar și atunci când simți că ai dori să te lași condusă de ceea ce simți. Din punct de vedere fizic nu te simți prea bine în această perioadă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine și alegi să te revolți cu fiecare ocazie pe care o vei avea, indiferent de consecințe.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte în această zi de marți. Nu crezi în cele ”trei ceasuri rele”, dar parcă realitatea din jurul tău are o ”tonalitate negativă”.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 ianuarie 2019

Viziunea ta asupra propriei vieți suferă destul de multe modificări în urma unor evenimente neprevăzute de care ai parte. Ai senzația că totul se schimbă de la o zi la alta, iar starea de agitație interioară pe care o resimți te încetinește destul de mult în orice acțiune.
Articole astro