Horoscopul zilei de 29 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 februarie 2020

Inspirația îți conduce acțiunile pe întreg parcursul zilei. Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează, mai ales în cadrul colectivului de la birou. Cu toate astea, nu integrezi în propriul univers nimic din ceea ce se întâmplă în jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 februarie 2020

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Chiar dacă situațiile prin care treci nu îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată de modul în care decurg lucrurile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 februarie 2020

Drama și iubirea pasională te vor ”arunca” dintr-o parte într-alta pe parcursul întregii zile. Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur, face din tine o persoană demnă de apreciat, fără doar și poate. Cu toate astea, trebuie ”să ai grijă” și de propriile nevoi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 februarie 2020

Per ansamblu, această zi aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie. În ultima perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale, iar această dedicare se face resimțită la nivel energetic. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 februarie 2020

Cariera este prioritară. În ceea ce te privește, lucrurile nu pot lua altă formă decât aceasta, chiar dacă familia te susține sau nu pe acest drum. Această zi de weekend aduce după sine destul de multe provocări pe care va trebui să le înfrunți. Nici nu se pune vorba să ai timp să te ocupi de propriile nevoi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 februarie 2020

Lasă-te ghidată de energia lui Saturn! Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai o fărâmă încredere. Poate confirmarea lor nu mai este pentru tine atât de importantă ca altădată. Dacă vei avea în minte acest lucru, nu vei lăsa ca nimic să te afecteze.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță  - horoscop azi, 29 februarie 2020

Te simți lipsită de energie și nu dorești să mai preiei inițiativa. Tristețea și melancolia apasă, din nou, constant pe umerii tăi. Astăzi petreci mai mult timp la birou, chiar dacă este weekend. Îți dorești să te îndepărtezi de toți cei care te neliniștesc sau te pândesc cu tot felul de întrebări stânjenitoare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 februarie 2020

Schimbările de mare viteză vor face parte din activitatea zilnică cu care tu oricum ești obișnuită. Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă însă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val. În anumite situații tensionate vei acționa doar prin prisma emoțiilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 februarie 2020

Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense, dar chiar și asa, nu trebuie să îți argumentezi alegerile prin prisma emoțiilor. Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 februarie 2020

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 februarie 2020

Îți dorești foarte mult să profesezi în domeniul care îți place. Deși te simți constrânsă de anumiți factori externi, lupți pentru visurile tale. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 februarie 2020

Timpul poate fi un bun sfetnic, mai ales dacă îți canalizezi atenția asupra lucrurilor cu adevărat importante. Astăzi simți că pur și simplu te îndrăgostești de potențialul celor din jur. Oferi sprijin necondiționat tuturor celor care au nevoie de el.
Articole astro