Horoscopul zilei de 29 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Opoziția dintre Soare și Saturn te obligă să îți analizezi viața dintr-o perspectivă sinceră și onestă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Deși întotdeauna ai mizat pe propria intuiție, deodată îți dai seama că aceasta te ”forțează” să iei decizii greșite, chiar și în acele contexte în care lucrurile îți sunt foarte clare. Indiferent de casa astrală în care te vei afla în perioada următoare, agitația din jurul tău va fi de necontenit.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Te lași dusă de val și lași deoparte orice tendință de a interpreta lucrurile. Ești chiar surprinsă de cât de bine îți iese. Alegi să rămâi conectată la acele persoane care contează cu adevărat pentru tine și din legătura cu ele, te ”hrănești” zi de zi din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Sprijinul celor care se încred în tine este definitoriu pentru modul în care tu acționezi. Un Uranus destul de exploziv va aduce nesiguranță în plan financiar.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 decembrie 2021

În plan personal ai parte de o zi armonioasă și fără conflicte. Chiar dacă atmosfera de la birou este încărcată și ai multe responsabilități, îți dai seama că ai nevoie de reușite în acest sector al vieții tale pentru a nu pierde din vedere obiectivele care îți pot aduce împlinirea profesională.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Pentru tine, zilele care urmează sunt definite de reușită și succes. În anumite contexte în care te vei afla, trăiești o stare de claustrofobie socială. Deși adori să comunici cu cei din jur, ai nevoie de timp și pentru propria persoană. Adori să fii doar tu cu tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Evenimentele de astăzi te fac să apreciezi ceea ce ai. Firea ta reticentă la ideea de nou te face să rămâi retrasă față de vacarmul existent în familie în această perioadă. Te ferești cât poți de mult de dramele altora pentru a nu te încărca cu energie negativă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Oamenii cu care locuiești sub același acoperiș reprezintă catalizatorul fericirii tale. Pentru a fi sigură că nimic din ceea ce faci nu rămâne fără sens sau rezonanță, acționezi vigilent și nu te lași influențată de magnitudinea anumitor emoții pe care le resimți.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi plină de exuberanță și armonie. În ultima perioadă alegi tot mai des să petreci mai mult timp alături de familie. Echilibrul pe care ajungi să îl trăiești alături de cei dragi reprezintă pentru tine o sursă incontestabilă de energie pozitivă. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Este important să te îngrijești de limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane, dar trebuie să lași loc și flexibilității. Sacrificiile pe care consideri că le faci pentru a menține un anumit nivel de armonie în cadrul familiei, sunt recompensate pe măsură.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 decembrie 2021

Tot ceea ce trăiești astăzi conține amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 decembrie 2021

În viața ta se întâmplă întotdeauna lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experințele pe care viața ți le oferă să le integrezi în universul tău personal. În plan emoțional, astăzi ai parte de multă înțelegere și afecțiune din partea persoanei iubite.
Articole astro