Horoscopul zilei de 29 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Pentru tine este important să fii la conducere, chiar dacă acest lucru știi că nu este benefic. Atunci când vine vorba de partea profesională, îți place să faci lucrurile doar în propria manieră deoarece nu crezi în concesii de genul. Cu toate astea, acest mod de a acționa nu te ajută să progresezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Astăzi lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Chiar și atunci când știi că ai mai avea ceva de adăugat cu privire la anumite subiecte de discuție, te gândești la impactul pe care îl pot avea vorbele tale. Sunt mulți cei care se simt foarte ușor jigniți de punctul de vedere al celor din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete. Surprinderea pe care o exprimă partenerul vis-a-vis de comportamentul tău este reconfortantă pentru tine și te face să fii mai visătoare.    

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Astăzi vei face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta, bazându-te doar pe firea carismatică. Atunci când atenția celor din jur este îndreptată asupra ta, devii mult prea sensibilă și nesigură, chiar dacă știi foarte bine care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a îți atinge scopul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Jupiter este tot mai prezent în viața ta amoroasă. Armonia și împlinirea pe care le simți alături de partener te fac să fii mai concentrată pe obiectivele din carieră.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxificare adevărată. Urmează cu strictețe un plan care poate să te ajute în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 decembrie 2020

În această perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale. Petreci mai mult timp doar cu tine însăți și încerci să intri în armonie cu propriile trăiri și emoții. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală, mai ales atunci când ceea ce zici este lipsit de consistență.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Astăzi ai senzația că te chinui să exiști. Nu reușești să faci nimic din ceea ce ți-ai propus, iar țelurile tale par lipsite de orice esență. Indiferent de parcursul lucrurilor, o să alegi întotdeauna familia în pofida carierei deoarece alături de cei dragi poți să spui că ai învățat să trăiești cu adevărat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Indiferent de cât de ciudat ți se pare să faci asta, alegi să te exprimi. Ai multe lucruri de spus și de aceea inițiativele tale sunt dintre cele mai apreciate de colegii de la birou, dar și în familie. În ceea ce privește cariera, ai parte de oportuniăți de dezvoltare pe care nu le poți rata.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Firea ta curioasă și comunicativă te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta, indiferent de cât de dificil poate părea asta. Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în perioada următoare te ajută să te îndepărtezi de persoane toxice care îți ”storc” energia psihică.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 decembrie 2020

În ultima perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale, iar această dedicare se face resimțită la nivel energetic. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare și acaparatoare, atât pentru tine, cât și pentru cei direct implicați în deciziile pe care le iei.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 decembrie 2020

Deși stresul psihic la care te expui zilnic nu poate fi constestat, îți dai seama că nu accepți această stare de fapt ca fiind realitatea ta. De cele mai multe ori te minți în raport cu ceea ce simți deoarece a ajuns să îți fie teamă de propriile emoții. Această zi este liniștită din punct de vedere energetic.
Articole astro