Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Lasă-te ghidată de energia lui Marte! În acest sfârșit de an te simți tot mai mult neînțeleasă de cei dragi. Deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai o fărâmă încredere. Vrei să ai control asupra a tot ceea ce se petrece în jur, chiar dacă ești conștientă că este imposibil.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Deși aveai planuri stabilite pentru această zi de weekend, ești nevoită să le anulezi. Apar evenimente neprevăzute în viața personală și trebuie să fii prezentă printre cei dragi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Chiar dacă situațiile prin care treci nu îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată de modul în care decurg lucrurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Având în centrul câmpului energetic planetele Saturn și Venus, această zi este caracterizată de riscuri. Chiar dacă uneori nu realizezi acest lucru, viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Modul în care se desfășoară astăzi lucrurile în jurul tău te intrigă destul de mult.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine. Perioada aceasta de sfârșit de an nu va aduce împliniri profesionale. Inconștient te aștepți la un astfel de parcurs deoarece nu ești pregătită pentru noi provocări în acest sector al vieții.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Te focusezi pe propriile obiective, anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci și astfel reușești să ieși la liman după o perioadă extrem de dificilă pentru tine. Viața personală prinde și ea culoare odată cu ”transformarea” ta interioară.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Din cauza unei influențe energetice ambigui pe care o vei recepționa de la Jupiter, astăzi vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja. Din fericire pentru tine, de această dată vei știi ce să faci cu această nevoie și nu vei mai cădea în plasa altruismului patologic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 decembrie 2019

În următoarea perioadă din viața ta este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți. Consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Aceasta este ”normalitatea”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Deși întotdeauna ai mizat pe propria intuiție, deodată îți dai seama că aceasta te ”forțează” să iei decizii greșite, chiar și în acele contexte în care lucrurile îți sunt foarte clare. Indiferent de casa astrală în care te vei afla în perioada următoare, agitația din jurul tău va fi de necontenit.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Jupiter este tot mai prezent în viața ta amoroasă. Armonia și împlinirea pe care le simți alături de partener te ajută să fii mai concentrată pe obiectivele din carieră.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi alegi să îți demonstrezi sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 decembrie 2019

Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Sprijinul celor care se încred în tine este definitoriu pentru modul în care tu acționezi. Un Uranus destul de exploziv va aduce nesiguranță în plan financiar.
Articole astro