Horoscopul zilei de 29 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare și acaparatoare, atât pentru tine, cât și pentru cei direct implicați în deciziile pe care le iei. Fără niciun dubiu, tipul personalității tale este rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Indiferent de contextul în care te afli, niciodată nu pui sentimentele sau nevoile tale mai presus. Lipsa aceasta de apreciere este dăunătoare pentru întregul tău echilibru interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a cărei esență sau lecție de viață pe care o ”ascunde” ajungem să o înțelegem după mult timp. Atunci când vine vorba de oamenii din jur, ar trebui să încetezi să mai pui etichete.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Convingerea absolută în raport cu ceea ce îţi dorești să se întâmple în viața ta te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi în plan profesional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Starea de spirit agitată pe care o ai pe parcursul acestei zile poate fi pusă pe baza influențelor astrale. Saturn este destul de capricios. Taskurile administrative și toate planurile stabilite pentru această zi de weekend ajung să îți dea adevărate bătăi de cap.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Asertivitatea de care dai dovadă în raport cu cei din jur ajunge să se întoarcă împotriva ta. Deși ești, de cele mai multe ori, disponibilă din punct de vedere emoțional, cei din jur nu ar trebui să profite de acest lucru pentru a te ”exploata”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 decembrie 2018

În viața ta lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile stabilite cu persoana iubită te ajută să rămâi încrezătoare cu privire la un viitor împreună.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Tot ceea ce trăiești astăzi conține amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de depășit. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte pe parcursul acestei zile. Indiferent de presupunerile pe care le ai în raport cu anumite persoane, trebuie să îți focusezi atenția pe propriile obiective.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 decembrie 2018

În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate. În primă fază va fi important să îți setezi obiectivele. Este important să îți creionezi pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a ajunge în locul la care visezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 decembrie 2018

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi plină de exuberanță și armonie. În ultima perioadă alegi tot mai des să petreci mai mult timp alături de familie. Echilibrul pe care ajungi să îl trăiești alături de cei dragi reprezintă pentru tine o sursă incontestabilă de energie pozitivă. 
Articole astro