Horoscopul zilei de 29 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 august 2021

Te focusezi pe propriile obiective, anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci și astfel reușești să ieși la liman după o perioadă extrem de dificilă pentru tine. Viața personală prinde și ea culoare odată cu ”transformarea” ta interioară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 august 2021

Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de propriile sentimente. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru recâștigarea încrederii în tot ceea ce poate însemna o viață armonioasă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 august 2021

În această perioadă viața profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 august 2021

Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte care te macină psihic, este nevoie de încredere. De multe ori nu ești dispusă să ieși din zona de confort, dar tocmai o astfel de atitudine te poate ajuta să ”crești”, din toate punctele de vedere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 august 2021

Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi. Schimbările climatice te afectează destul de evident la nivel energetic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 august 2021

Deși întotdeauna ai mizat pe propria intuiție, deodată îți dai seama că aceasta te ”forțează” să iei decizii greșite, chiar și în acele contexte în care lucrurile îți sunt clare. Indiferent de casa astrală în care te vei afla în perioada următoare, agitația din jurul tău va fi de necontenit.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 august 2021

Dinamica vieții profesionale se schimbă radical. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta persoane autentice.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 august 2021

Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Sprijinul celor care se încred în tine este definitoriu pentru modul în care tu acționezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 august 2021

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Chiar dacă situațiile prin care treci nu îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată de modul în care decurg lucrurile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 august 2021

Per ansamblu, această zi aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie. În ultima perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale, iar această dedicare se face resimțită la nivel energetic. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 august 2021

Ai învățat că întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Alegi ca experiențele plăcute sau neplăcute pe care viața ți le oferă să se transforme pentru tine în adevărate lecții. În plan emoțional, ești recunoscătoare că ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 august 2021

Această zi de weekend aduce după sine destul de multe provocări pe care va trebui să le înfrunți. Lasă-te ghidată de energia lui Saturn! Te simți lipsită de energie și nu dorești să mai preiei inițiativa. Tristețea și melancolia apasă, din nou, constant pe umerii tăi.
Articole astro