Horoscopul zilei de 29 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 august 2020

Tot ceea ce trăiești astăzi la nivel emoțional este de fapt amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Nu îți dorești să judeci și nici să fii judecată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 august 2020

Adopți o atitudine extrem de analitică, indiferent de postura în care te afli. Pentru a trece mai lin prin viață, este important să ”privezi” anumite acțiuni de o interpretare anume. Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 august 2020

Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi. Maniera în care se desfășoară evenimentele din viața ta nu are sens pentru tine, dar ai învățat să ai răbdare cu tine și să nu mai grăbești lucrurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 august 2020

Această perioadă plină de prosperitate este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Profită din plin de toate momentele de calitate de care ai parte! Cu fiecare zi care trece, ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 august 2020

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Jupiter este tot mai prezent în viața ta amoroasă. Armonia și împlinirea pe care le simți alături de partener te ajută să fii mai concentrată pe obiectivele din carieră.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 august 2020

Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Sprijinul celor care se încred în tine este definitoriu pentru modul în care tu acționezi. Un Uranus destul de exploziv va aduce nesiguranță în plan financiar.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 august 2020

Deși ideea de compromis nu este pe placul tău, astăzi vei fi nevoită să o faci. Sunt mulți cei care au așteptări de la tine și uneori ai vrea să nu îi dezamăgești. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește anumite schimbări din viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 august 2020

Vrei întotdeauna să deții controlul. Imaginea ta socială are de suferit de pe urmă intransigenței pe care o expui la orice pas. Persoanele apropiate îți înțeleg dorința de a fi mereu prima, dar tu trebuie să fii conștientă că această nevoie ascunde mai multe neajunsuri la nivel emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 august 2020

Deși starea de sănătate nu ți-a dat de prea multe ori bătăi de cap, sunt momente în care te simți destul de slăbită. Este posibil să resimți la un nivel profund schimbările climatice din ultima perioadă. Ești încântată de reușitele unor persoane importante pentru tine și te entuziasmezi alături de ele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 august 2020

Ai nevoie de mai multă claritate în anumite sectoare ale vieții. Te simți în derivă. Privești în față la necunoscutele pe care viața încă nu ți le-a revelat și începi să crezi în ideea de început. Ai nevoie de o astfel de ancoră emoțională pentru a trece peste dezamăgirile trăite în ultima perioadă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 august 2020

Schimbările pe care ți le dorești se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Nimic din jur nu te ”susține” mai mult decât o fac iubirea și încrederea pe care ți le oferă partenerul de viață.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 august 2020

În această perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale. Petreci mai mult timp doar cu tine însăți și încerci să intri în armonie cu propriile trăiri și emoții. Această reconectare te ajută să te echilibrezi din punct de vedere psihic.
Articole astro