Horoscopul zilei de 29 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 august 2019

Firea ta reticentă la ideea de nou te face să rămâi retrasă față de vacarmul existent în familie în această perioadă. Te ferești cât poți de mult de dramele altora pentru a nu te încărca cu energie negativă. Te pregătești intens pentru concediul în care urmează să pleci deoarece te simți epuizată din punct de vedere psihic.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 august 2019

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxificare adevărată. Urmează cu strictețe un plan care poate să te ajute în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 august 2019

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Per ansamblu, această zi de joi aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 august 2019

În ultima perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale, iar această dedicare se face resimțită la nivel energetic. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare și acaparatoare, atât pentru tine, cât și pentru cei direct implicați în deciziile pe care le iei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 august 2019

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional și în capacitatea ta de a face lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Convingerea și încrederea în raport cu propriile abilități sunt definitorii pentru succesul tău profesional. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 august 2019

Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui pe drumul ales. Maniera în care alegi să faci lucrurile în plan profesional denotă o capacitate de organizare extraodinară, chiar dacă de multe ori te afli pe ultima sută de metri cu predarea anumitor proiecte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 august 2019

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Chiar dacă nu știi cum să acționezi, măcar îți clarifici sentimentele.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 august 2019

Momentul de față este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Eviți să rămâi ancorată în trecut sau să visezi prea mult la ceea ce urmează să trăiești. Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente și asta te încântă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 august 2019

În plan personal ai parte de o zi armonioasă și fără conflicte. Chiar dacă atmosfera de la birou este încărcată și ai multe responsabilități, îți dai seama că ai nevoie de reușite în acest sector al vieții tale pentru a nu pierde din vedere obiectivele care îți pot aduce împlinirea profesională.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 august 2019

Tentațiile de care ai parte astăzi nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe, chiar dacă în ultima perioadă simți că te-ai distanțat destul de mult de persoana iubită.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 august 2019

Schimbările de mare viteză vor face parte din activitatea zilnică cu care tu oricum ești obișnuită. Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă însă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val și nu pui și tu mai multă presiune pe proprii umeri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 august 2019

Starea de spirit agitată pe care o ai astăzi poate fi pusă pe baza influențelor astrale recurente. Saturn este destul de capricios, iar Marte ocupă din nou o poziție retrogradă. Taskurile administrative și toate planurile stabilite pentru această zi ajung să îți dea adevărate bătăi de cap.
Articole astro