Horoscopul zilei de 29 aprilie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Dintotdeauna te-ai considerat inferioară în raport cu cei din jur. Acum această percepție despre sine se poate întoarce împotriva ta în plan profesional.Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 aprilie 2022

În loc să negi tot ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Pentru a nu mai trăi în regret, încearcă să nu te mai neglijezi, din niciun punct de vedere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Lucrezi fără noimă la proiectele personale, iar de la birou pleci foarte târziu. Aceasta este dinamica vieții tale de o bună perioadă de timp. Deși este posibil să nu resimți acum efectele nocive pe care le are asupra sănătății tale, este de preferat să începi să te menajezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Deși te-ai îndepărtat de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este greu de eliminat. Încă te doare indiferența lor. Astăzi te gândești la un nou început în plan profesional. Această inițiativă te găsește motivată să atingi succesul.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de propriile sentimente. Momentul de față este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. În plan personal ai parte de o zi armonioasă și fără conflicte. Tentațiile culinare de care ai parte astăzi nu vor fi ușor de combătut.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Comunicarea care are loc între tine și colegi este defectuoasă peste măsură. Sistemul de valori diferit își spune cuvântul în multe momente cheie din timpul activității profesionale. Este posibil să resimți la un nivel profund schimbările climatice care au loc în perioada aceasta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Tot ceea ce trăiești astăzi conține amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Încă de la începutul zilei, simți că treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor!  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Starea de spirit agitată pe care o ai pe parcursul acestei zile poate fi pusă pe baza influențelor astrale. Saturn este destul de capricios. Taskurile administrative și toate planurile stabilite pentru această zi ajung să îți dea adevărate bătăi de cap.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 aprilie 2022

Chiar dacă uneori nu realizezi acest lucru, viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Modul în care se desfășoară astăzi lucruile te intrigă destul de mult. Încrederea în sine pare să fie zdruncinată destul de profund din cauza unor interacțiuni pe care le ai cu o persoană cu autoritate. 
Articole astro