Horoscopul zilei de 29 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi alegi să îți demonstrezi sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte. Nu crezi în cele ”trei ceasuri rele”, dar parcă realitatea din jurul tău are o ”tonalitate negativă”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Ai senzația că totul se schimbă de la o zi la alta, iar starea de agitație interioară pe care o resimți te încetinește destul de mult în orice acțiune. Firea ta reticentă la tot ceea ce reprezintă ”nou” te face să râmăi retrasă chiar și atunci când simți că ți-ai dori să vorbești pentru sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Eviți să rămâi ancorată în trecut sau să visezi prea mult la ceea ce va veni. Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini, rămâi focusată pe îndeplinirea propriilor visuri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legătură cu relația pe care o ai, ai nevoie de un mediu afectiv securizat. Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregătită. Este normal să simți că este dificil să faci acest pas.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi plină de exuberanță. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de cei a căror recunoaștere contează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Având în centrul câmpului energetic planetele Saturn și Venus, această zi este caracterizată de riscuri. Chiar dacă uneori nu realizezi acest lucru, viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Modul în care se desfășoară astăzi lucrurile în jurul tău te intrigă destul de mult.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Deși stresul psihic la care te expui zilnic nu poate fi constestat, îți dai seama că nu accepți această stare de fapt ca fiind realitate. Toate planurile pe care le ai stabilite pot fi spulberate într-o singură clipită dacă nu iei în seamă riscurile propriilor acțiuni.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Te focusezi pe propriile obiective, anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci și astfel reușești să ieși la liman după o perioadă extrem de dificilă pentru tine. Viața personală prinde și ea culoare odată cu ”transformarea” ta interioară.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în perioada următoare te ajută să te îndepărtezi de persoane toxice care îți ”storc” energia psihică. Ești mult prea grăbită să pui în aplicare doar ideile tale și de aceea atragi antipatia colegilor care își doresc să se afirme.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Ai senzația că totul se schimbă de la o zi la alta, iar starea de agitație interioară pe care o resimți te încetinește destul de mult în orice acțiune. Rănești cu ușurință pe cei din jur atunci când simți că nu mai deții controlul, iar această atitudine te îndepărtează chiar și de persoanele pe care mizai întru totul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 aprilie 2021

Petreci mai mult timp doar cu tine însăți și încerci să intri în armonie cu propriile trăiri și emoții. Firea curioasă și comunicativă te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta, indiferent de cât de dificil poate părea asta. Privești lucrurile cu seninătate și degajare.
Articole astro