Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor bune de care ai parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Tot ceea ce faci are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în acele situații stresante și care au nevoie de soluții rapide.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Astăzi este important să dai curs acelei energii care te ajută să fii un om mai bun. Ai nevoie să te încrezi în capacitatea ta de a face bine celor din jur pentru a putea ajunge la un echilibru emoțional autentic. Încearcă să îți definești obiective realiste în raport cu tot ceea ce te vizează.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 septembrie 2021

”Aventura” de care ai parte în plan personal te ajută să descoperi lucruri noi despre sine. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Venus, planeta pasiunii va conduce toate acțiunile pe care le faci raportat la partenerul de viață.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală. Atunci când trebuie să alegi dintre tine și cei din jur, te pui mereu pe primul plan, iar acest egocentrism nu este pe placul multor persoane.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Dobândești o independență emoțională care te schimbă destul de mult ca persoană. Cu toate astea, flexibilitatea sau toleranța față de cei din jur par să fie la fel de rigide. Atunci când tot ceea facem este determinat de dorința de a fi apreciați, ne pierdem autenticitatea. Iar tu exact asta faci.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Autocritica ia amploare deoarece și nesiguranța pe care o resimți se accentuează. Te ”pedepsești” mult prea grav pentru lucruri nesemnificative. Încearcă să fii mai blândă cu tine! Atunci când cei din jur au tendința să te judece, încearcă să te  îndepărtezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Chiar dacă obiectivele tale sunt dificil de atins, este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime. Acest zi îți oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp cu propria persoană, iar momentele de introspecție te ajută să găsești răspunsuri importante pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Poziția destul de conflictuală a mai multor planete te va influența destul de mult din punct de vedere energetic. Deși capacitatea ta de a face față stresului este întotdeauna antrenată, ești conștientă că acest mod de a trăi este unul destul de ”costisitor” din punct de vedere emoțional și psihic.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 septembrie 2021

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective personale este un fapt devastator pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 septembrie 2021

În circumstanțe normale această zi ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul bateriile emoționale. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite contexte, lasă-te condusă de intuiție..

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 septembrie 2021

În plan personal, te simți din nou răvășită de gânduri fără sens. Este important să le găsești sursa pentru a le reuși să le integrezi. Îți ești datoare cu acest lucru. Pentru a readuce în viața ta armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu persoanele importante pentru tine.
Articole astro