Horoscopul zilei de 28 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Ai nevoie de mai mult curaj și poate de statornicie pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. În plan personal ești convinsă că nimic nu se întâmplă spre binele tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 septembrie 2020

De multe ori tratezi cu detașare problemele pe care le ai. Aceasta este modalitatea prin care te protejezi de suferință și de dezamăgire. Nici astăzi nu faci niciun compromis în ceea ce privește propriul confort emoțional. Cu toate acestea, este important să rămâi conectată la ceea se întâmplă în jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Trăsăturile personalității tale se pot face apreciate cu ușurință în plan profesional, dar asta doar dacă tu îți dorești acest lucru cu adevărat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Configurația planetară actuală te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Perioada plină de confuzie și de sentimente contradictorii a trecut. Consideri că acum ți-ai regăsit echilibrul emoțional de altădată. Ești adepta lucrurilor sigure, certe și accepți cu destul de mare dificultate momentele confuze din viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Lasă-te ghidată de energia lui Marte! În acest început de săptămână, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai o fărâmă încredere. Poate confirmarea lor nu mai este pentru tine atât de importantă ca altădată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Temperamentul tău îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri inutile între tine și persoanele dragi. Pentru a readuce în viața ta armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Anticipezi cu succes alegerile partenerului. Cu toate astea, siguranța în ceea ce privește sentimentele pe care acesta le are pentru tine, este inexistentă. Ai senzația că doar tu deții controlul întregii relații, iar el ”joacă” după indicațiile tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Sub opoziția de astăzi dintre Soare și Saturn, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să te fi luat prea în serios și să fi ajuns la un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea astăzi găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 septembrie 2020

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Planurile voastre împreună îți oferă o stare de confort interior pe care nu ai crezut că o vei accesa vreodată. Timpul petrecut cu sine te ajută să te relaxezi și te încarcă cu energie pozitivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 septembrie 2020

La birou atitudinea defensivă te descalifică în fața colegilor și a celor cu putere de decizie. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri negative.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 septembrie 2020

Neptun va fi cel care va ”veghea” asupra stării tale interioare. Lucrurile care se întâmplă în jurul tău au tendința de a-ți reaminti că trebuie să îți respecți organismul. De fiecare dată când faci execese, de orice fel și la orice nivel de profunzime, acesta va reacționa.
Articole astro