Horoscopul zilei de 28 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturajul de prieteni care nu face nicio concesie în acest sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. În ceea ce privește relația personală, sentimentele tale sunt destul de confuze.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Toată energia îți este focalizată pe îndeplinirea anumitor obiective profesionale despre care crezi că îți definesc întreaga carieră. Modul în care îți dorești tu ca lucrurile să se desfășoare presupune determinare și vigilență din partea ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să le descoperi esența.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Dinamica vieții profesionale se schimbă radical. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta doar persoane autentice și dedicate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Îți dorești să rămâi în contact cu anumite persoane, dar nu mai acorzi șanse celor care te resping.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 septembrie 2019

În această perioadă viața profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai o urmă de încredere. Poate confirmarea lor nu mai este pentru tine atât de importantă ca altădată. Dacă vei avea în minte acest lucru, nu vei lăsa ca nimic să te afecteze.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Ai învățat că întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Alegi ca experiențele plăcute sau neplăcute pe care viața ți le oferă să se transforme pentru tine în adevărate lecții. În plan emoțional, ești recunoscătoare că ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Indiferent de obiectivele pe care le ai, știi care este drumul pe care trebuie să mergi. Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezătoare că până la urmă totul se va armoniza.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 septembrie 2019

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică. Chiar dacă nu te simți pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. Starea amorțită în care te afli de ceva timp începe să se disperseze, iar tu recâștigi controlul asupra propriilor gânduri.  
Articole astro