Horoscopul zilei de 28 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 septembrie 2018

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața superiorilor. Aceștia apreciează doar persoanele organizate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Comportamentul tău delăsător îi irită peste măsură pe cei dragi. Niciodată nu te ții de promisiunile făcute. Din cauza acestei atitudini pe care o ai, ajungi întotdeauna să ai conflicte chiar și cu acele persoane cu care ai o relație bună.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri. Atunci când vine vorba de cei dragi din viața ta, au întâietate în raport cu propria persoană. A te neglija nu este cea mai bună soluție în ceea ce priveste o viață echilibrată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. În acele contexte în care insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Această zi este destul de încărcată din punct de vedere afectiv.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Un Marte plin de inspirație pare că te va ghida în acest sfârșit de săptămână. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Deși te simți presată de anumite reguli, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Tot ceea ce faci are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în acele situații stresante și care au nevoie de soluții rapide.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Astăzi îţi lipseşte acel sentiment de apartenenţă afectivă. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată între tine și partenerul de viață. Planurile pe care le aveați împreună acum par a fi complet nerealizabile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 septembrie 2018

Chiar dacă obiectivele tale sunt dificil de atins, este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime. Acest sfârșit de săptămână îți oferă posbilitatea de a petrece mai mult timp cu propria persoană. Câteva momente de introspecție și regăsire emoțională te vor ajuta să te relaxezi.
Articole astro