Horoscopul zilei de 28 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Marte te face mereu să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de cunoaștere a persoanei cu care interacționezi!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Din partea lui Jupiter primești destul de multă energie şi exuberanță pe parcursul acestei zile. O idee pe care ai avut-o tocmai anul trecut în raport cu cariera ta, începe abia acum să prindă formă. Odată ce lucrurile vor intra pe făgașul normal în acest sens, totul ți se va părea mult mai simplu de îndeplinit.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Atunci când simți că modul în care acționezi nu îi mai împlinește pe cei din jur, retrage-te. Nu ești responsabilă de fericirea nimănui! De cele mai multe ori, tendința ta este de a te sustrage din mijlocul acțiunii doar pentru a oferi altora posibilitatea să se remarce, într-un fel sau altul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective personale este un fapt devastator pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Astăzi deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai încredere și pe care te bazai. Poate confirmarea lor nu mai este pentru tine atât de importantă ca altădată. Dobândești o independență emoțională care te schimbă destul de mult ca persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Familia este responsabilă de multe din conflictele interioare cărora încerci să le faci față zi de zi, cu maturitate. Te simți ancorată în tot felul de stări de neliniște care te împiedică să îți atingi potențialul maxim. Chiar dacă ai în jur persoane care te încarcă pozitiv cu entuziasmul lor, nu reușești să te autodepășești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia nu au întâietate în raport cu propria persoană. Respectul de sine este ceva extrem de prețios pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 octombrie 2021

În viața ta sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase. Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Relația personală este prima ta prioritate din perioada care urmează. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre tine. Noile limite pe care ți le impui în raport cu anumite persoane te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Nu te iubești și nu te respecți așa cum ar trebui să o faci pentru a fi în armonie cu propriul univers interior.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 octombrie 2021

Un partener profesional te va ajuta astăzi să ieși din zona de confort și să expui cu încredere ideile pe care le ai. Teama de a fi respinsă își pune de multe ori amprenta asupra modului în care acționezi. În ultima perioadă se văd totuși destul de multe ”restructurări” în ceea ce privește valorile după care te ghidezi.
Articole astro