Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Ai nevoie de timp cu tine pentru a-ți pune în ordine gândurile și sentimentele. Astăzi nu te simți în stare să iei nicio decizie în ceea ce privește viața personală. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Ai învățat că întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Alegi ca experiențele plăcute sau neplăcute pe care viața ți le oferă să se transforme pentru tine în adevărate lecții. În plan emoțional, ești recunoscătoare că ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Atunci când te afli într-o poziție de putere, nici măcar tu nu ai încredere în propriile acțiuni. Uranus te împinge de la spate să acorzi mai multă atenție detaliilor, însă tu continui să fii destul de superficială. Onestitatea și integritatea sunt pentru tine două valori esențiale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Conexiunea dintre Marte și Saturn la nivel energetic devine tot mai puternică. Energia pe care o emană te ajută să îți menții motivația la cote maxime. Rămâi deschisă ideilor neconvenționale! Nimic din ceea ce faci nu îți poate fi dăunător din punct de vedere al dezvoltării personale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 octombrie 2020

În ceea ce te privește, totul ține de ceea ce simți. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Sensibilitatea de care dai dovadă în mai multe contexte te face să fii vulnerabilă în fața celor din jur. Majoritatea prietenilor din viața ta încearcă să îți caute scuze atunci când greșești față de ei, dar asta nu trebuie să te scutească de responsabilitatea care îți revine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Nesiguranța emoțională care îți definește acțiunile ajunge să fie un clișeu pentru tine. Ești sătulă de această poziție de vulnerabilitate în care te-ai aflat dintotdeauna. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturajul de prieteni care nu face nicio concesie în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Atmosfera tensionată în care trăiești zi de zi te face să îți dorești să te retragi într-un loc știut doar de tine. Indiferent de această nevoie, ești conștientă că este practic imposibil să reușești să faci asta. La sfârșitul acestei zile îți asumi tot mai multe responsabilități la locul de muncă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Cariera a fost și este un aspect foarte important în viața ta și de aceea se bucură de toată dedicarea ta. Familia a fost întotdeauna contrariată de alegerile pe care le-ai făcut în acest sens. Cu toate astea, a fost mereu alături de tine și s-a bucurat împreună cu tine de succesele pe care le-ai trăit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 octombrie 2020

Schimbarea face parte din tine. În viața ta se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experiențele pe care le trăiești să le integrezi în universul tău personal, matur și asumat. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.
Articole astro