Horoscopul zilei de 28 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 octombrie 2019

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Planurile voastre împreună îți oferă o stare de confort interior pe care nu ai crezut că o vei ”accesa” vreodată. Timpul petrecut cu sine te ajută să te relaxezi și te încarcă cu energie pozitivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Ești obișnuită să renunți la propriile visuri atât timp cât știi că cei importanți pentru tine se simt împliniți. Nu lăsa frustrarea pe care o resimți să îți influențeze alegerile profesionale!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Drama pe care o trăiește o persoană apropiată îți va distrage atenția de la planurile pe care le aveai stabilite astăzi. Cu toate astea, alegi să nu exagerezi prin modul în care te implici în rezolvarea situației. Nu îți dorești să ”preiei” la nivel inconștient suferința acesteia.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au asupra ta. Dorința de a te detașa devine tot mai aprigă și fără o bună strategie, tot ce faci este să te învârți în cerc.Postura vulnerabilă în care te afli în această perioadă oferă un mare avantaj celor care vor dori să profite de ea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de anumite relații importante pentru tine, este nevoie de o introspecție profundă pentru a putea găsi răspunsuri confortabile. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie să o simți. Face parte din tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Aflându-te sub influența opoziției de astăzi dintre Soare și Saturn, în mintea ta apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. La birou, atitudinea defensivă pe care o adopți te descalifică în fața colegilor. Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 octombrie 2019

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă asupra parcursului acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou. Indiferent de ce intenționezi să susții uneori, ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Configurația planetară de pe parcursul aceste zile te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Pentru tine mediul în care lucrezi se află printre primele lucruri pe care le cauți la un colectiv de muncă. Alegi să îți faci prietenii la locul de muncă și nu ai ajuns să regreți vreodată acest lucru. Seara acestei zile este plină de adrenalină și pasiune.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 octombrie 2019

Eşti pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita. Deși în această perioadă simți că stagnezi din anumite puncte de vedere, este important că încă nu ți-ai pierdut zâmbetul de pe buze.
Articole astro