Horoscopul zilei de 28 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Dispoziția excelentă și capacitatea de a-ți atinge obiectivele te vor ajuta să iei deciziile corecte. În plan personal, te simți din nou răvășită de gânduri fără sens. Este important să le găsești sursa pentru a le face să dispară pentru totdeauna. Îți ești datoare cu acest lucru.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Temperamentul tău îi face pe ceilalți să sufere și pot apărea certuri inutile între tine și persoanele dragi. Pentru a readuce în viața ta armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla astăzi. Pe ultima sută de metri, lucrurile au tendința să se ”dezorganizeze” total.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Din păcate, această perioadă din viața ta va fi destul de dificilă. Este important totuși să îți păstrezi seninătatea și gândirea pozitivă. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Viața personală nu a fost niciodată atât de intensă ca până acum. Nesiguranța pe care o simți la orice pas are tendința să accentueze starea de anxietate care deja îți este instalată în subconștient. A merge la psiholog a devenit o nevoie imperioasă în ceea ce te privește.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Jupiter te face mereu să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de cunoaștere a persoanei cu care interacționezi!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Totul în jurul tău este bine pus la punct. Niciun detaliu nu a fost desconsiderat sau tratat cu sperficialitate. Riscurile sunt cele care te fac să trăiești totul la cote maxime. Chiar și atunci când ideea de compromis poate fi evitată, tu devii reticentă în raport cu ceea ce ai putea obține dacă nu acționezi în acest mod.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Neptun va fi cel care va ”veghea” asupra stării tale interioare. Lucrurile care se întâmplă în jurul tău au tendința de a-ți reaminti că trebuie să îți respecți organismul. De fiecare dată când faci execese, de orice fel și la orice nivel de profunzime, acesta va reacționa.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Înainte de a te lăsa condusă de primul impuls, analizează situația în care te afli. Firea explozivă te-a condus de multe ori spre contexte care ți-au pătat imaginea socială. Deși nu ești genul de persoană care să pună accent pe opinia celor din jur, în plan profesional trebuie să te ferești de judecata rivalilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere. Indiferent de poziția pe care acestea o adoptă, tu continui pe propriul drum. Poate confirmarea lor nu mai are importanță pentru tine. Încrederea în sine recâștigată începe să se facă simțită și la acest nivel.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 octombrie 2018

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Planurile voastre împreună îți oferă o stare de confort interior pe care nu ai crezut că o vei accesa vreodată. Timpul petrecut cu sine te ajută să te relaxezi și te încarcă cu energie pozitivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 octombrie 2018

Drama pe care o trăiește o persoană apropiată îți va distrage atenția de la planurile pe care le aveai stabilite astăzi. Cu toate astea, alegi să nu exagerezi prin modul în care te implici în rezolvarea situației. Nu îți dorești să ”preiei” la nivel incoștient suferința acesteia.
Articole astro