Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

În loc să negi tot ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Pentru a nu mai trăi în regret, încearcă să nu te mai neglijezi, din niciun punct de vedere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Neptun te face să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de identificare a propriilor nevoi!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Trăsăturile personalității tale se fac apreciate în plan profesional, dar doar dacă tu îți dorești asta cu adevărat. Din păcate, în această perioadă ești focusată doar pe problemele personale, iar pentru cei din jur ai devenit aproape ”invizibilă”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Astăzi este posibil să fii inspirată și să faci o mișcare ”inteligentă” care te va elibera din punct de vedere emoțional în raport cu o persoană anume. Fluența cu care se vor desfășura din acest moment lucrurile te indignă, dar te și încântă. Aveai nevoie de un astfel de început.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

În plan personal, te simți din nou răvășită de gânduri fără sens. Este important să le găsești sursa pentru a le face să dispară pentru totdeauna. Îți ești datoare cu acest lucru. Pentru a readuce în viața ta armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu persoanele importante pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective personale este un fapt devastator pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Jupiter în casa zodiei tale are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte în mijlocul celor dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată. Conflictele care au loc zi de zi te fac să descoperi părți ale propriei personalități de care nu erai conștientă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Poziția destul de conflictuală a mai multor planete te va influența destul de mult din punct de vedere energetic. Deși capacitatea ta de a face față stresului este întotdeauna antrenată, ești conștientă că acest mod de a trăi este unul destul de ”costisitor” din punct de vedere emoțional și psihic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 noiembrie 2021

Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou. Sfârșitul zilei te va găsi destul de extenuată și de aceea vei anula orice plan pe care îl aveai cu prietenii. Tot ce îți mai rămâne să faci astăzi este să te bucuri de compania celor dragi.
Articole astro