Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Relația personală este prima ta prioritate din perioada care urmează. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre tine. Noile limite pe care ți le impui în raport cu anumite persoane te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Neptun te face să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de identificare a propriilor nevoi!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Ai învățat că întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Alegi ca experiențele plăcute sau neplăcute pe care viața ți le oferă să se transforme pentru tine în adevărate lecții. În plan emoțional, ești recunoscătoare că ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Dinamica vieții profesionale se schimbă radical. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta doar persoane autentice și dedicate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică. Chiar dacă nu te simți pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. Starea amorțită în care te afli de ceva timp începe să se disperseze, iar tu recâștigi controlul asupra propriilor gânduri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Opoziția dintre Soare și Saturn te obligă să îți analizezi viața dintr-o perspectivă sinceră și onestă. Atunci când simți că modul în care acționezi nu îi mai împlinește pe cei din jur, retrage-te. Nu ești responsabilă de fericirea nimănui!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest adevăr într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

În circumstanțe normale, această zi ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul bateriile emoționale. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite contexte, lasă-te condusă de energia lui Jupiter.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Drama pe care o trăiește o persoană apropiată îți va distrage atenția de la planurile pe care le aveai stabilite astăzi. Cu toate astea, alegi să nu exagerezi prin modul în care te implici în rezolvarea situației. Nu îți dorești să ”preiei” la nivel inconștient suferința acesteia.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Atunci când vine vorba de anumite relații importante pentru tine, este nevoie de o introspecție profundă pentru a putea găsi răspunsuri confortabile. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie să o simți. Face parte din tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 noiembrie 2020

Neliniștea pe care o simți pe alocuri se datorează nesiguranței tale. Încă te simți ancorată într-o serie de prejudecăți în legătură cu o anumită persoană. Calmul persoanei iubite te ajută să te liniștești de fiecare dată când evenimentele care au loc te suprasolicită emoțional.
Articole astro