Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Nesiguranța emoțională care îți definește acțiunile ajunge să fie un clișeu pentru tine. Ești sătulă de această poziție de vulnerabilitate în care te-ai aflat dintotdeauna. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Cariera a fost și este un aspect foarte important în viața ta și de aceea se bucură de toată dedicarea ta. Familia a fost întotdeauna contrariată de alegerile pe care le-ai făcut în acest sens. Cu toate astea, a fost mereu alături de tine și s-a bucurat împreună cu tine de succesele pe care le-ai trăit.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Deși aveai planuri stabilite pentru această zi, alegi să le anulezi pentru a participa la un eveniment de networking organizat de compania în care lucrezi. Vrei să ai control asupra a ceea ce se petrece acolo. Evenimentele care au loc în viața celor apropiați te epuizează și pe tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Atmosfera tensionată în care trăiești zi de zi te face să îți dorești să te retragi într-un loc știut doar de tine. Indiferent de această nevoie, ești conștientă că este practic imposibil să reușești să faci asta. La sfârșitul acestei zile îți asumi tot mai multe responsabilități la locul de muncă. Acest lucru te motivează să faci performanță. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Opoziția dintre Soare și Saturn te obligă să îți analizezi viața dintr-o perspectivă sinceră și onestă. În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

În această zi vei căuta cu disperare să fii inclusă în toate contextele sociale în care te vei afla. Îți lipsește sentimentul de apartenență. Mai mult decât atât, ai senzația că anumite relații de prietenie devin tot mai superficiale cu fiecare zi care trece.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Atunci când vine vorba de cei dragi din viața ta, au întâietate în raport cu propria persoană. A te neglija nu este cea mai bună soluție în ceea ce priveste o viață echilibrată emoțional. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Atunci când vine vorba de partea profesională, îți place să faci lucrurile doar în propria manieră deoarece nu crezi în concesii de genul. Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău. Deși aveai planuri stabilite pentru seara acestei zile, ești nevoită să le anulezi din cauza unor evenimente neprevăzute în viața personală. Trebuie să fii prezentă printre cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 noiembrie 2019

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea ești nevoiă să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri.
Articole astro