Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Influența preponderentă a lui Venus este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Indiferent de dispoziția psihică pe care o ai astăzi, alegi să fii alături de cei care au nevoie de tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturaj care nu faci nicio concesie în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Majoritatea oamenilor cu care vei intra astăzi în contact îți vor cere să fii confidenta lor. Te încarcă problemele altora și te ferești destul de mult de astfel de situații. Chiar dacă poate ți-ar fi mai ușor să faci o strategie în ceea ce privește anumite obiective pe care le ai, lași totul să decurgă de la sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

De cele mai multe ori te indentifici cu traumele altora. Este ca și cum ai încerca să scapi de propriile traume. Atmosfera tensionată în care trăiești toate aceste experințe te face să îți dorești să te retragi într-un loc știut doar de tine. Din păcate, o astfel de escapadă este imposibilă în această perioadă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Dorința de a construi un viitor alături de cel ales pare să îți ghideze energiile. Tot  ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit. Toate drumurile par să ţi se deschidă. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli are multe urcușuri și coborâșuri. Această zi este una dificilă pentru tine din acest punct de vedere. La birou lucrurile iau o formă dificil de manageriat, mai ales având în vedere dispoziția psihică pe care o ai.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

În loc să negi tot ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Pentru a nu mai trăi în regret, încearcă să nu te mai neglijezi, din niciun punct de vedere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Deși te-ai îndepărtat de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este greu de eliminat. Încă te doare indiferența lor. Astăzi te gândești la un nou început în plan profesional. Această inițiativă te găsește motivată să atingi succesul, indiferent de obstacolele pe care le vei întâlni.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură și armonie în sânul familiei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Astăzi, Jupiter va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ce vei trăi te va ajuta să te simți împlinită. Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noţiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 noiembrie 2018

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Evenimentele care au loc la birou în ultima perioadă te epuizează. Atmosfera de acolo te face să îți dorești să ajungi cât mai repede acasă pentru a te relaxa.
Articole astro