Horoscopul zilei de 28 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 martie 2022

Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Tot ceea ce faci are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în acele situații stresante și care au nevoie de soluții rapide.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 martie 2022

În viața ta sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase. Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 martie 2022

Teama de a fi respinsă își pune de multe ori amprenta asupra modului în care acționezi. În ultima perioadă se văd totuși destul de multe ”restructurări” în ceea ce privește valorile după care te ghidezi. Achizițiile pe care le faci de la o zi la alta nu îți sunt necesare, ci mai mult îți satisfac o nevoie emoțională.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 martie 2022

Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Trăsăturile personalității tale se fac apreciate în plan profesional, dar doar dacă tu îți dorești asta cu adevărat. Din păcate, în această perioadă ești focusată doar pe problemele personale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 martie 2022

Noile limite pe care ți le impui în raport cu anumite persoane te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 martie 2022

Astăzi deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care totuși mai aveai încredere. Chiar dacă obiectivele tale sunt dificil de atins, este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime. Relația personală este prima ta prioritate din perioada care urmează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 martie 2022

Astăzi este posibil să fii inspirată și să faci o mișcare ”inteligentă” care te va elibera din punct de vedere emoțional în raport cu o persoană anume. Fluența cu care se vor desfășura din acest moment lucrurile te indignă, dar te și încântă. Aveai nevoie de un astfel de început.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 martie 2022

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața superiorilor. Aceștia apreciează doar persoanele organizate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 martie 2022

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective personale este un fapt devastator pentru tine.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 martie 2022

Deși capacitatea ta de a face față stresului este întotdeauna antrenată, ești conștientă că acest mod de a trăi este unul destul de ”costisitor” din punct de vedere emoțional și psihic. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 martie 2022

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri. Atunci când vine vorba de cei dragi din viața ta, au întâietate în raport cu propria persoană. A te neglija nu este cea mai bună soluție în ceea ce priveste o viață echilibrată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 martie 2022

Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou. De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.
Articole astro