Horoscopul zilei de 28 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 martie 2021

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 martie 2021

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 martie 2021

În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere. Lasă-te ghidată de energia lui Marte!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 martie 2021

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața superiorilor. Aceștia apreciează doar persoanele organizate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 martie 2021

Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Acum culegi rezultatele și o faci cu mândrie. Până la urmă, tot ceea ce contează cu adevărat este modul în care ceea ce realizăm ne face să ne simțim.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 martie 2021

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 martie 2021

Pentru tine mediul în care lucrezi se află printre primele lucruri pe care le cauți la un colectiv de muncă. Alegi să îți faci prietenii la locul de muncă și nu ai ajuns să regreți vreodată acest lucru. Seara acestei zile este plină de adrenalină și pasiune.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 martie 2021

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 martie 2021

Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou. În acele contexte în care insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Această zi este destul de încărcată din punct de vedere afectiv.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 martie 2021

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. În situații tensionate îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Chiar dacă găsești înțelegere la persoanele care te cunosc cu adevărat, sunt mulți cei care te vor judeca destul de dur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 martie 2021

Astăzi lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Chiar și atunci când știi că ai mai avea ceva de adăugat cu privire la anumite subiecte de discuție, te gândești la impactul pe care îl pot avea vorbele tale. Sunt mulți cei care se simt foarte ușor jigniți de punctul de vedere al celor din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 martie 2021

Încă de la începutul zilei se pare că ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional așa că este important să privești lucrurile în perspectivă și să nu te lași ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune.
Articole astro