Horoscopul zilei de 28 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 martie 2020

Relația personală este prima ta prioritate în această perioadă. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi o parte din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Mulți sunt cei care se bazează pe tine. Deși acest aspect te încântă, în același timp simți cum te și epuizează psihic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 martie 2020

Conexiunea între Marte și Saturn la nivel energetic devine tot mai puternică. Energia pe care o emană te ajută să îți menții motivația la cote maxime. Rămâi deschisă ideilor neconvenționale! Nimic din ceea ce faci nu îți poate fi dăunător din punct de vedere al dezvoltării personale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 martie 2020

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli de ceva timp are multe urcușuri și coborâșuri. Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au anumite lucruri asupra ta. Dorința de a te detașa de o anumită persoană devine tot mai aprigă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 martie 2020

Simți că acționezi defensiv în mai multe contexte în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că ceea ce trăiești în aceste zile este un fapt devastator pentru tine. Ai grijă de tine și de cei dragi! Fă-o cu toată deschiderea!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 martie 2020

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 martie 2020

Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Tot ceea ce faci are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în acele situații stresante și care au nevoie de soluții rapide.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 martie 2020

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 martie 2020

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 martie 2020

Schimbarea face parte din tine. Întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experințele pe care viața ți le oferă, să le integrezi matur și asumat în universul personal. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.    

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 martie 2020

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 martie 2020

În loc să negi tot ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Pentru a nu mai trăi în regret, încearcă să nu te mai neglijezi, din niciun punct de vedere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 martie 2020

Deși te-ai îndepărtat de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este greu de eliminat. Încă te doare indiferența lor. Astăzi te gândești la un nou început în plan profesional. Această inițiativă te găsește motivată să atingi succesul.
Articole astro