Horoscopul zilei de 28 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 martie 2019

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. În situații tensionate îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Chiar dacă găsești înțelegere la persoanele care te cunosc cu adevărat, sunt mulți cei care te vor judeca destul de dur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 martie 2019

Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală. Atunci când trebuie să alegi dintre tine și cei din jur, te pui mereu pe primul plan, iar acest egocentrism nu este pe placul multor persoane.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 martie 2019

Conexiunile emoționale din viața ta îți oferă o ancoră importantă în această perioadă dificilă. Chiar dacă lucrurile sunt dificil de procesat și de integrat, te lași ghidată de acei oameni valoroși care la rândul lor văd valoare în tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 martie 2019

Starea de anxietate pe care o resimți astăzi te ”blochează” la nivel energetic. Fără să îți dai seama cum și când s-a întâmplat asta, ai pierdut controlul asupra propriei vieți. Ești terifiată doar gândindu-te la posibilitatea că anumite lucruri pot să devină realitate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 martie 2019

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 martie 2019

De multe ori, modul minuțios în care faci lucrurile este în dezavantajul tău. Pierzi prea mult timp analizând detalii nesemnificative. Crearea de mici oportunități de a te face remarcată profesional îți poate oferi confirmarea de care ai nevoie în acest sector al vieții tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 martie 2019

Ambiția ta primește un impuls astăzi. Tot ceea ce se întâmplă îți confirmă faptul că ești capabilă să faci față oricărei provocări. Atunci când te afli față în față cu proiecte de mare amploare reușești să te organizezi atât de bine încât nu sunt puțini cei care aleg să te urmeze.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 martie 2019

Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Tot ceea ce faci are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în acele situații stresante și care au nevoie de soluții rapide.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 martie 2019

Schimbarea face parte din fiecare dintre noi. Întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experințele pe care viața ți le oferă să le integrezi în universul tău personal. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 martie 2019

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor bune de care ai parte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 martie 2019

Ideile mărețe se leagă ușor între ele atunci când oamenii de care ești înconjurată sunt valoroși. Viziunea ta asupra vieții nu mai este una exacerbată, ci iei lucrurile cu calm. Uneori însă, influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare și acaparatoare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 martie 2019

Astăzi nu îți dorești să socializezi. Este posibil să ai de-a face cu o serie de emoții complicate și de aceea preferi să rămâi mai mult timp singură. Dacă ai nevoie totuși să te destăinui cuiva, cu siguranță prietenii de încredere îți vor oferi timpul și sprijinul lor.
Articole astro