Horoscopul zilei de 28 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 mai 2021

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 mai 2021

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 mai 2021

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea ești nevoită să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 mai 2021

În această zi vei căuta cu disperare să fii inclusă în toate contextele sociale în care te vei afla. Îți lipsește sentimentul de apartenență. Mai mult decât atât, ai senzația că anumite relații de prietenie devin tot mai superficiale cu fiecare zi care trece.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 mai 2021

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Planurile voastre împreună îți oferă o stare de confort interior pe care nu ai crezut că o vei ”accesa” vreodată. Timpul petrecut cu sine te ajută să te relaxezi și te încarcă cu energie pozitivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 mai 2021

Poziția destul de conflictuală a mai multor planete te va influența destul de mult din punct de vedere energetic. Deși capacitatea ta de a face față stresului este întotdeauna antrenată, ești conștientă că acest mod de a trăi este unul destul de ”costisitor” din punct de vedere emoțional și psihic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 mai 2021

Indiferent de modul în care se desfășoară lucrurile în relația personală, știi că alături de cel ales vei trece peste orice provocare. Majoritatea prietenilor din viața ta încearcă să îți caute scuze atunci când greșești față de ei, dar asta nu trebuie să te scutească de responsabilitatea care îți revine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 mai 2021

Relația personală este prima ta prioritate în această perioadă. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi o parte din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Mulți sunt cei care se bazează pe tine. Deși acest aspect te încântă, în același timp simți cum te și epuizează psihic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 mai 2021

Atunci când vine vorba de anumite relații importante pentru tine, este nevoie de o introspecție profundă pentru a putea găsi răspunsuri confortabile. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie să o simți. Face parte din tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 mai 2021

Procesul de detașare emoțională în care te afli are multe urcușuri și coborâșuri. Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au anumite lucruri asupra ta. Dorința de a te detașa de o anumită persoană devine tot mai aprigă și necesară.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 mai 2021

Nesiguranța emoțională care îți definește acțiunile a ajuns să fie precum un clișeu pentru tine. Ești sătulă de această poziție de vulnerabilitate în care te-ai aflat dintotdeauna. Atunci când vine vorba de carieră, este important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 mai 2021

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.
Articole astro