Horoscopul zilei de 28 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 mai 2020

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică. Chiar dacă nu te simți pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. Starea amorțită în care te afli de ceva timp începe să se disperseze, iar tu recâștigi controlul asupra propriilor gânduri.    

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 mai 2020

Ai învățat că întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Alegi ca experiențele plăcute sau neplăcute pe care viața ți le oferă să se transforme pentru tine în adevărate lecții. În plan emoțional, ești recunoscătoare că ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 mai 2020

Dacă oamenii din jur încearcă să te atragă de partea lor, cu orice preț, este posibil ca intențiile pe care le au să nu fie dintre cele mai onorabile. Capacitatea de a discerne dintre bine și rău îți va fi pusă de multe ori la încercare, chiar dacă uneori este posibil să nu îți dai seama de acest lucru.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 mai 2020

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 mai 2020

Conexiunea dintre Marte și Saturn la nivel energetic devine tot mai puternică. Energia pe care o emană te ajută să îți menții motivația la cote maxime. Rămâi deschisă ideilor neconvenționale! Nimic din ceea ce faci nu îți poate fi dăunător din punct de vedere al dezvoltării personale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 mai 2020

Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău. Evenimentele care au loc în viața celor apropiați te epuizează și pe tine. Ajungi să trăiești prin prisma suferinței lor, chiar și atunci când nu ești deloc implicată în eveniment.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 mai 2020

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective personale este un fapt devastator pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 mai 2020

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această zi îți demonstrează contrariul. Majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. În ceea ce privește relația personală, sentimentele tale sunt destul de confuze.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 mai 2020

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 mai 2020

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Ești obișnuită să renunți la propriile visuri, atât timp cât știi că cei importanți pentru tine se simt împliniți. Nu lăsa frustrarea pe care o resimți să îți influențeze alegerile profesionale!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 mai 2020

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Planurile voastre împreună îți oferă o stare de confort interior pe care nu ai crezut că o vei ”accesa” vreodată. Timpul petrecut cu sine te ajută să te relaxezi și te încarcă cu energie pozitivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 mai 2020

Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește schimbările din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să le descoperi esența.
Articole astro