Horoscopul zilei de 28 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 mai 2019

Conexiunea dintre Marte și Saturn la nivel energetic devine tot mai puternică. Energia pe care o emană te ajută să îți menții motivația la cote maxime. Rămâi deschisă ideilor neconvenționale! Nimic din ceea ce faci nu îți poate fi dăunător din punct de vedere al dezvoltării personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 mai 2019

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective personale este un fapt devastator pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 mai 2019

Poziția destul de conflictuală a mai multor planete te va influența destul de mult din punct de vedere energetic. Deși capacitatea ta de a face față stresului este întotdeauna antrenată, ești conștientă că acest mod de a trăi este unul destul de ”costisitor” din punct de vedere emoțional și psihic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 mai 2019

Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou. Sfârșitul zilei te va găsi destul de extenuată și de aceea vei anula orice plan pe care îl aveai cu prietenii.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 mai 2019

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 mai 2019

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivației tale pentru a atinge succesul! În această perioadă, cariera pare să fie singura ta sursă sigură de împlinire și echilibru.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 mai 2019

Schimbarea face parte din tine. În viața ta se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experiențele pe care le trăiești să le integrezi în universul tău personal, matur și asumat. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 mai 2019

Viața profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor. Te ”pedepsești” mult prea grav pentru lucruri nesemnificative.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 mai 2019

Astăzi deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai încredere și pe care te bazai. Poate confirmarea lor nu mai este pentru tine atât de importantă ca altădată. Dobândești o independență emoțională care te schimbă destul de mult ca persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 mai 2019

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața superiorilor. Indiferent de modul în care se desfășoară lucrurile în relația personală, știi că alături de cel ales vei trece peste orice provocare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 mai 2019

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 mai 2019

Sensibilitatea de care dai dovadă în mai multe contexte te face să fii vulnerabilă în fața celor din jur. Majoritatea prietenilor din viața ta încearcă să îți caute scuze atunci când greșești față de ei, dar asta nu trebuie să te scutească de responsabilitatea care îți revine.
Articole astro