Horoscopul zilei de 28 iunie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iunie 2023

Pluto va ”pulsa” destul de mult în sectorul financiar și de aceea este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede și noul început îți va aduce noi provocări interesante.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iunie 2023

Lipsa încrederii în raport cu propria persoană te face să devii tot mai vulnerabilă cu fiecare zi care trece. În ciuda acestei manifestări intense, este posibil să fie vorba doar de un dezechilibru psihic trecător. Încearcă să faci lucruri care te relaxează și îți induc o stare de calm.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iunie 2023

Alegerile pe care le faci zi de zi trebuie să fie calculate, nu impulsive. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi. Profită din plin de timpul petrecut alături de cei dragi!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iunie 2023

De obicei ești o persoană proactivă, însă sunt situații în care nu știi cum să acționezi pentru a afla informațiile de care ai nevoie. Astrele sunt de partea ta pe parcursul întregii zile, fie că ești acasă sau pe drumuri. Soluții sunt pentru orice problemă pe care o ai. Trebuie doar să te încrezi în asta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iunie 2023

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Nu te iubești și nu te respecți așa cum ar trebui să o faci pentru a fi în armonie cu propriul univers interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iunie 2023

Atunci când simți că modul în care acționezi nu îi mai împlinește pe cei din jur, retrage-te. Nu ești responsabilă de fericirea nimănui! De cele mai multe ori, tendința ta este de a te sustrage din mijlocul acțiunii doar pentru a oferi altora posibilitatea să se remarce, într-un fel sau altul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iunie 2023

Sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine. Nu crezi că ești confortabilă cu această postură. Astăzi te aștepți la un parcurs diferit al lucrurilor deoarece nu ești pregătită pentru noi provocări în niciun sector al vieții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iunie 2023

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iunie 2023

Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări. Tot ceea ce faci are menirea de a te face fericită. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în acele situații stresante și care au nevoie de soluții rapide.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iunie 2023

”Aventura” de care ai parte în plan personal te ajută să descoperi lucruri noi despre sine. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Venus, planeta pasiunii va conduce toate acțiunile pe care le faci raportat la partenerul de viață.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iunie 2023

Atunci când trebuie să alegi dintre tine și cei din jur, te pui mereu pe primul plan, iar acest egocentrism nu este pe placul multor persoane. Dobândești o independență emoțională care te schimbă destul de mult ca persoană. Cu toate astea, flexibilitatea sau toleranța față de cei din jur par să fie la fel de rigide.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iunie 2023

Atunci când tot ceea facem este determinat de dorința de a fi apreciați, ne pierdem autenticitatea. Iar tu exact asta faci. Autocritica ia amploare deoarece și nesiguranța pe care o resimți se accentuează. Te ”pedepsești” mult prea grav pentru lucruri nesemnificative.
Articole astro