Horoscopul zilei de 28 iunie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iunie 2022

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli de ceva timp are multe urcușuri și coborâșuri. Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au anumite lucruri asupra ta. Dorința de a te detașa de o anumită persoană devine tot mai aprigă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iunie 2022

Jupiter va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ce vei trăi te va ajuta să te simți împlinită. Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noţiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iunie 2022

Neliniștea pe care o simți pe alocuri se datorează nesiguranței tale. Încă te simți ancorată într-o serie de prejudecăți în legătură cu o anumită persoană. Calmul persoanei iubite te ajută să te liniștești de fiecare dată când evenimentele care au loc te suprasolicită emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iunie 2022

Sub opoziția de astăzi dintre Soare și Saturn, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să te fi luat prea în serios și să fi ajuns la un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iunie 2022

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică. Chiar dacă nu te simți pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. Starea amorțită în care te afli de ceva timp începe să se disperseze, iar tu recâștigi controlul asupra propriilor gânduri.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iunie 2022

Nesiguranța emoțională care îți definește toate acțiunile ajunge să fie un clișeu pentru tine. Ești sătulă de această poziție de vulnerabilitate în care te-ai aflat dintotdeauna. Ai nevoie de o schimbare radicală. Persoana iubită îți înțelege întru totul nevoia de a te redefini ca individ.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iunie 2022

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iunie 2022

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iunie 2022

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivației tale pentru a atinge succesul! În această perioadă, cariera pare să fie singura ta sursă sigură de împlinire și echilibru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iunie 2022

Dacă oamenii din jur încearcă să te atragă de partea lor, cu orice preț, este posibil ca intențiile pe care le au să nu fie dintre cele mai onorabile. Capacitatea de a discerne dintre bine și rău îți va fi pusă de multe ori la încercare, chiar dacă uneori este posibil să nu îți dai seama de acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iunie 2022

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, ajungi să faci tot felul de compromisuri pe care nici măcar tu nu le înțelegi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iunie 2022

Conexiunea dintre Marte și Saturn la nivel energetic devine tot mai puternică. Energia pe care o emană te ajută să îți menții motivația la cote maxime. Rămâi deschisă ideilor neconvenționale! Nimic din ceea ce faci nu îți poate fi dăunător din punct de vedere al dezvoltării personale.
Articole astro