Horoscopul zilei de 28 iunie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iunie 2020

Adevărul se află chiar sub ochii tăi, dar nu ești pregătită să îl ”vezi”. Venus, planeta pasiunii va conduce toate acțiunile pe care le faci raportat la partenerul de viață și chiar dacă ești nesigură cu privire la anumite lucruri, vei face doar ceea ce simți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iunie 2020

Energia planetelor te va face astăzi să adopți o atitudine diplomată, indiferent de contextele în care te vei afla. În raport cu anumite persoane este necesar să pui limite clare și care să vizeze starea ta de echilibru. Dacă ești singură, nesiguranța pe care o simți te face să devii mai dornică de flirt.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iunie 2020

Astăzi, Jupiter va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ce vei trăi te va ajuta să te simți împlinită. Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noţiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iunie 2020

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iunie 2020

Sunt persoane în viața ta care cu siguranță te invidiează pentru starea de bine și armonia pe care le trăiești. Încrederea pe care o aloci anumitor oameni poate să fie destul de ”periculoasă” pentru tine. De multe ori aparențele înșeală mult mai mult decât am crede.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iunie 2020

Luna te face să fii destul de impulsivă astăzi, mai ales atunci când vine vorba de decizii financiare. ”Protejarea” celor din jur în fața evenimentelor neprevăzute este un scop în sine pentru tine. Cu toate astea, trebuie să îți dai seama că această dedicare absolută îți distrage atenția de la propriile probleme sau nevoi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iunie 2020

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iunie 2020

În perioada asta vei avea o stare de spirit extrem de jovială și de pozitivă. Acest lucru îi ajută pe ceilalți să descopere altă parte a personalității tale. Stima ta de sine are de „câștigat” atunci când în fiecare zi din viața ta găsești timp și pentru propriile nevoi sau dorințe.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iunie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturaj care nu faci nicio concesie în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iunie 2020

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iunie 2020

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața superiorilor. Aceștia apreciează doar persoanele organizate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iunie 2020

Schimbarea face parte din tine. Întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experințele pe care viața ți le oferă să le integrezi în universul tău personal. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.  
Articole astro