Horoscopul zilei de 28 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iunie 2019

Nivelul tău de sensibilitate crește destul de mult pe parcursul acestei zile, mai ales că în cursul dimineții ești presată de toți din jur să reușești să faci un anumit lucru. Ai nevoie să petreci mai mult timp singură și de aceea o să eviți pe cât poți de mult interacțiunile cu toți cei care parcă gravitează fără niciun sens în jurul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iunie 2019

Vei profita la maxim de modul în care te simți astăzi pentru a reuși să finalizezi proiectul profesional la care lucrezi de ceva timp. Da, cariera este și va fi mereu un aspect foarte important în viața ta, dar asta nu înseamnă că nu vei încerca întotdeauna să petreci timp de calitate în familie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iunie 2019

Indiferent că este vorba de emoții negative sau pozitive, de soartă, de noroc, ai nevoie de toate astea pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Râvnești la un anumit statut social, dar nu ești pregătită să faci anumite compromisuri pentru ca acest lucru să se întâmple.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iunie 2019

Un Marte plin de inspirație pare că te va ghida în acest sfârșit de săptămână. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Deși te simți presată de anumite reguli, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iunie 2019

Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate, dar asta nu înseamnă că ești dispusă să fii mereu la dispoziția lor. În cea mai mare parte a timpului preferi să petreci timp alături de cei apropiați deoarece în compania lor te simți în siguranță din toate punctele de vedere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iunie 2019

Perioada plină de confuzie și de sentimente contradictorii a trecut. Consideri că ți-ai regăsit echilibrul emoțional. Deși ești destul de obosită din punct de vedere fizic, continui să îți asumi tot felul de sarcini doar pentru a te face remarcată de cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iunie 2019

Ești adepta lucrurilor sigure, certe și accepți cu destul de mare dificultate momentele confuze din viața ta. Indiferent de sfaturile pe care le primești de la cei din jur, atunci când vine vorba de carieră ești conștientă că doar alegerile tale îți pot oferi provocările de care ai nevoie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iunie 2019

Ești într-o continuă căutare de răspunsuri. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți în această perioadă este cât se poate de reală, alegi să îți dai voie să o simți. Poate integrarea acesteia te va ajuta să afli lucruri noi despre propriile limite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iunie 2019

Pentru tine mediul în care lucrezi se află printre primele lucruri pe care le cauți la un colectiv de muncă. Alegi să îți faci prietenii la locul de muncă și nu ai ajuns să regreți vreodată acest lucru. Seara acestei zile este plină de adrenalină și pasiune.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iunie 2019

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în această perioadă, atmosfera relaxantă din familie te ajută să îţi proiectezi noi obiective personale. Susținerea necondiționată a persoanei iubite este primul lucru care te ajută să îți vezi visurile îndeplinite.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iunie 2019

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi așa cum ți-ai dori. Agitația pe care o regăsești și acasă în familie va duce la un sfârșit complet nepotrivit pentru această zi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iunie 2019

Deși tu nu ai aceiași încredere în reușită ca altădată, persoana iubită îți oferă susținerea și înțelegerea de care ai nevoie pentru a reuși să îți setezi obiective reale și să le și atingi. Pentru tine asta înseamnă fericirea în doi! În ceea ce privește anumite relații de prietenie, alegi să lași totul să decurgă de la sine.
Articole astro