Horoscopul zilei de 28 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iunie 2018

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iunie 2018

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iunie 2018

Opoziția dintre Soare și Saturn te obligă să îți analizezi viața dintr-o perspectivă sinceră și onestă. În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iunie 2018

Lasă-te ghidată de energia lui Marte! Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere. Poate confirmarea lor nu mai are importanță pentru tine. Dacă vei avea în minte acest lucru, nu vei lăsa ca această situație să te afecteze în vreun fel.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iunie 2018

Schimbarea face parte din tine. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experințele pe care ți le oferă să le integrezi în universul tău personal, matur și asumat. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iunie 2018

Tot ceea ce contează pentru tine în aceste zile este să reinterezi anumite relații în viața ta actuală. Timpul te ”trage la răspundere” în raport cu decizii luate în trecut. Deși echilibrul tău interior nu este zdruncinat, nu îți va fi ușor să faci anumite lucruri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iunie 2018

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi sunt dictate de ceea ce simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iunie 2018

Tot ceea ce trăiești astăzi conține amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iunie 2018

Comportamentul tău delăsător îi irită peste măsură pe cei dragi. Niciodată nu te ții de promisiunile făcute. Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iunie 2018

La birou atitudinea defensivă te descalifică în fața colegilor. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iunie 2018

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Dinamica aceasta este greșită atât timp cât tu știi prea bine că nu îți oferă împlinirea de care ai nevoie. Poate puțin egocentrism este binevenit în această perioadă a vieții tale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iunie 2018

Sub opoziția de astăzi dintre Soare și Saturn, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să te fi luat prea în serios și să fi ajuns la un impas emoțional greu de redresat. Astăzi găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.
Articole astro