Horoscopul zilei de 28 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iulie 2022

Ești adepta lucrurilor sigure, certe și accepți cu dificultate momentele confuze din viața ta. În anumite sectoare din viața ta, rutina își face simțită prezența din ce în ce mai mult deoarece tu ești cea care alege un astfel de stil de viață. Îți este bine exact așa cum ești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iulie 2022

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivației tale pentru a atinge succesul! În această perioadă, cariera pare să fie singura ta sursă sigură de împlinire și echilibru.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iulie 2022

Comunicarea din relație are de suferit din cauza modului expeditiv în care comunici. Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta. Pentru a evita disputele, apelează la o atitudine diplomată. Coordonarea colegilor este necesară la locul de muncă pentru a avea succes întreaga echipă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iulie 2022

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iulie 2022

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. În situații tensionate îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Chiar dacă găsești înțelegere la persoanele care te cunosc cu adevărat, sunt mulți cei care te vor judeca destul de dur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iulie 2022

Poziția destul de conflictuală a mai multor planete te va influența destul de mult din punct de vedere energetic. Deși capacitatea ta de a face față stresului este întotdeauna antrenată, ești conștientă că acest mod de a trăi este unul destul de ”costisitor” din punct de vedere emoțional și psihic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iulie 2022

Starea de anxietate pe care o resimți astăzi te ”blochează” la nivel energetic. Fără să îți dai seama cum și când s-a întâmplat asta, ai pierdut controlul asupra propriei vieți. Ești terifiată doar gândindu-te la posibilitatea că anumite lucruri pot să devină realitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iulie 2022

Atunci când simți că modul în care acționezi nu îi mai împlinește pe cei din jur, retrage-te. Nu ești responsabilă de fericirea nimănui! De cele mai multe ori, tendința ta este de a te sustrage din mijlocul acțiunii doar pentru a oferi altora posibilitatea să se remarce, într-un fel sau altul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iulie 2022

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iulie 2022

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Marte te face mereu să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de cunoaștere a persoanei cu care interacționezi!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iulie 2022

În această zi vei căuta cu disperare să fii inclusă în toate contextele sociale în care te vei afla. Îți lipsește sentimentul de apartenență. Mai mult decât atât, ai senzația că anumite relații de prietenie devin tot mai superficiale cu fiecare zi care trece.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iulie 2022

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Deși aveai planuri stabilite pentru această zi de joi, ești nevoită să le anulezi din cauză că apar evenimente neprevăzute în viața personală și trebuie să fii prezentă printre cei dragi.
Articole astro