Horoscopul zilei de 28 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iulie 2021

În ceea ce te privește, totul ține de ceea ce simți. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iulie 2021

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața colegilor. Lupta asiduă pentru atingerea fericirii ajunge să te dezechilibreze din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iulie 2021

Atunci când vine vorba de anumite relații importante pentru tine, este nevoie de o introspecție profundă pentru a putea găsi răspunsuri confortabile. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie să o simți. Face parte din tine.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iulie 2021

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Configurația planetară de pe parcursul aceste zile te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iulie 2021

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iulie 2021

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iulie 2021

Eşti pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita. Deși în această perioadă simți că stagnezi din anumite puncte de vedere, este important că încă nu ți-ai pierdut zâmbetul de pe buze.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iulie 2021

Sensibilitatea de care dai dovadă în mai multe contexte te face să fii vulnerabilă în fața celor din jur. Majoritatea prietenilor din viața ta încearcă să îți caute scuze atunci când greșești față de ei, dar asta nu trebuie să te scutească de responsabilitatea care îți revine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iulie 2021

Poziția destul de conflictuală a mai multor planete te va influența destul de mult din punct de vedere energetic. Deși capacitatea ta de a face față stresului este întotdeauna antrenată, ești conștientă că acest mod de a trăi este unul destul de ”costisitor” din punct de vedere emoțional și psihic.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iulie 2021

Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou. În acele contexte în care insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Această zi este destul de încărcată din punct de vedere afectiv.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iulie 2021

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi așa cum ți-ai dori. Agitația pe care o regăsești și acasă în familie va duce la un sfârșit complet nepotrivit pentru această zi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iulie 2021

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Ești obișnuită să renunți la propriile visuri atât timp cât știi că cei importanți pentru tine se simt împliniți. Nu lăsa frustrarea pe care o resimți să îți influențeze alegerile profesionale!
Articole astro