Horoscopul zilei de 28 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iulie 2020

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldura din sânul familiei.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iulie 2020

Nesiguranța emoțională care îți definește toate acțiunile ajunge să fie un clișeu pentru tine. Ești sătulă de această poziție de vulnerabilitate în care te-ai aflat dintotdeauna. Ai nevoie de o schimbare radicală. Persoana iubită îți înțelege întru totul nevoia de a te redefini ca individ.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iulie 2020

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivației tale pentru a atinge succesul! În această perioadă, cariera pare să fie singura ta sursă sigură de împlinire și echilibru.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iulie 2020

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, ajungi să faci tot felul de compromisuri pe care nici măcar tu nu le înțelegi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iulie 2020

Agitația și confuzia pe care le resimți astăzi te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Firea ta explozivă te ajută să îți expui punctul de vedere, indiferent de context, dar maniera agresivă în care faci acest lucru, nu este în avantajul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iulie 2020

Atunci când te afli într-o poziție de putere, nici măcar tu nu ai încredere în propriile acțiuni. Uranus te împinge de la spate să acorzi mai multă atenție detaliilor, însă tu continui să fii destul de superficială. Onestitatea și integritatea sunt pentru tine două valori esențiale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iulie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturaj care nu faci nicio concesie în acest sens.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iulie 2020

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iulie 2020

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iulie 2020

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iulie 2020

Comportamentul tău delăsător și superficial îi irită peste măsură pe cei dragi. Niciodată nu te ții de promisiunile făcute. Din cauza acestei atitudini pe care o ai, ajungi întotdeauna să ai conflicte chiar și cu acele persoane cu care ai o relație bună.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iulie 2020

Majoritatea oamenilor cu care vei intra astăzi în contact îți vor cere să fii confidenta lor. Te încarcă problemele altora și te ferești destul de mult de astfel de situații. Chiar dacă poate ți-ar fi mai ușor să faci o strategie în ceea ce privește anumite obiective pe care le ai, lași totul să decurgă de la sine.
Articole astro