Horoscopul zilei de 28 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iulie 2019

Deși te simți presată de anumite reguli, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii care fac întotdeauna diferența. În anumite contexte sociale, prezența celor din jur te inhibă destul de mult și te face să interiorizezi mult prea multe emoții negative.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iulie 2019

Chiar dacă obiectivele tale sunt dificil de atins, este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime. Acest sfârșit de săptămână îți oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp cu propria persoană, iar momentele de introspecție te ajută să găsești răspunsuri importante pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iulie 2019

În circumstanțe normale această zi ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul bateriile emoționale. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite contexte, lasă-te condusă de energia lui Jupiter.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iulie 2019

Câteva momente de introspecție și regăsire emoțională te vor ajuta să te relaxezi și să te detensionezi. Ultimele zile au fost revelatoare pentru tine. Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iulie 2019

În plan personal, te simți din nou răvășită de gânduri fără sens. Este important să le găsești sursa pentru a le face să dispară pentru totdeauna. Îți ești datoare cu acest lucru. Pentru a readuce în viața ta armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu persoanele importante pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iulie 2019

Relația personală este prima ta prioritate din perioada care urmează. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre tine. Noile limite pe care ți le impui în raport cu anumite persoane te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iulie 2019

Fluctuațiile financiare de care ai parte te scot din zona de confort. Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Din partea lui Saturn primești destul de multă energie şi exuberanță pentru a te ocupa de toate planurile pe care le ai stabilite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iulie 2019

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Nu te iubești și nu te respecți așa cum ar trebui să o faci pentru a fi în armonie cu propriul univers interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iulie 2019

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Jupiter în casa zodiei tale are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte în mijlocul celor dragi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iulie 2019

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Ai încredere în tine și nu îți este teamă de această postură. Indiferent de planurile pe care trebuie să la onorezi, te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iulie 2019

Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată. Neînțelegerile care apar între tine și cei dragi lasă răni adânci, mai ales atunci când ceea ce simți te întristează atât de mult încât ai tendința să te ”anulezi” ca persoană.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iulie 2019

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Neptun te face să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de identificare a propriilor nevoi!
Articole astro