Horoscopul zilei de 28 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 iulie 2018

Lasă-te ghidată de energia lui Saturn! Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai o fărâmă încredere. Poate confirmarea lor nu mai este pentru tine atât de importantă ca altădată. Dacă vei avea în minte acest lucru, nu vei lăsa ca nimic să te afecteze.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 iulie 2018

Schimbarea face parte din tine. Întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experințele pe care viața ți le oferă să le integrezi în universul tău personal. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 iulie 2018

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Deși tot ceea ce trăiești ți se pare intens din multe puncte de vedere, inconștientul tău are multe bariere construite în timp care nu te lasă să simți deplinătatea lucrurilor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 iulie 2018

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare și acaparatoare. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense, dar chiar și asa, nu trebuie să îți argumentezi alegerile prin prisma emoțiilor.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 iulie 2018

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Indiferent de contextul în care te afli, niciodată nu pui sentimentele sau nevoile tale mai presus decât orice. Lipsa aceasta de apreciere este dăunătoare pentru întregul tău echilibru interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 iulie 2018

Viața personală nu a fost niciodată atât de intensă ca până acum. Tot ceea ce trăiești este amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Chiar și atunci când știi că ai mai avea ceva de adăugat, te gândești la impactul pe care îl pot avea vorbele tale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 iulie 2018

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Chiar și această zi de weekend alegi să o petreci la birou.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 iulie 2018

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. Mai ales în viața de familie, acest mod de a acționa este dezavantajos. Din cauza dezorganizării, niciodată nu ai timp suficient pentru propria persoană.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 iulie 2018

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungem să o înțelegem după mult timp. Însă odată ce acest lucru se întâmplă, îți dai seama că devii tot mai bogată din punct de vedere spiritual și emoțional. Lasă viața să își urmeze cursul!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 iulie 2018

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, ajungi să faci tot felul de compromisuri pe care nici măcar tu nu le înțelegi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 iulie 2018

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturaj care nu faci nicio concesie în acest sens.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 iulie 2018

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivației tale pentru a atinge succesul! În această perioadă, cariera pare să fie singura ta sursă sigură de împlinire și echilibru.
Articole astro