Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Modul în care reușești să te definești acum ca persoană aduce multă armonie în viața ta. Capacitatea ta de autoanaliză îți oferă răspunsuri importante în raport cu motivația din spatele alegerilor pe care le faci. Datorită unor persoane extraordinare din viața ta, te simți tot mai sigură pe tot ceea ce reprezinți ca femeie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a atinge obiectivele creionate. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Sunt mulți cei care vor avea de obiectat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere. Lasă-te ghidată de energia lui Marte!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Pe alocuri, devii mult prea sensibilă la remarcile celor din jur. Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău poate fi defensiv sau jignitor. Visurile pe care le ai în raport cu anumite aspecte ale propriei vieți prind formă atunci când te focusezi pe acțiunile care sunt necesare în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău. Deși aveai planuri stabilite pentru seara acestei zile, ești nevoită să le anulezi din cauza unor evenimente neprevăzute în viața personală. Trebuie să fii prezentă printre cei dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Ești de părere că ai fost mult prea indulgentă în raport cu anumite persoane și asta a atras după sine destul de multe dezamăgiri. Interpretările tale asupra evenimentelor din jur nu sunt întotdeauna dintre cele mai bune. Comunicarea din relație are de suferit din cauza asta, iar tu o știi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Ești neliniștită mereu și ceri foarte multe de la jumătatea ta, chiar și atunci când pare că nu mai este nimic de oferit. Neptun va face o dubioasă ”ședere” în zodia ta și energia pe care o vei recepționa de la el va fi destul de confuză pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Cariera a fost și este un aspect foarte important în viața ta și de aceea se bucură de toată dedicarea ta. Familia a fost întotdeauna contrariată de alegerile pe care le-ai făcut în acest sens. Cu toate astea, a fost mereu alături de tine și s-a bucurat împreună cu tine de succesele pe care le-ai trăit.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 ianuarie 2022

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.
Articole astro