Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Încerci să îţi dai seama de ce nimic nu mai este cum era altădată între tine și partenerul de viață. Planurile pe care le aveați împreună acum par a fi complet nerealizabile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Taskurile dificile de la birou ajung să îți dea adevărate bătăi de cap. Indiferent de poziția pe care o ocupi în cadrul echipei din care faci parte, adopți o atitudine profesionistă în raport cu tot ceea ce se întâmplă. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. La birou ai nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Viaţa ta personală este plină de pasiune, dar și de încercări.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou. În acele contexte în care insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Această zi este destul de încărcată din punct de vedere afectiv.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Trăsăturile personalității tale se fac apreciate în plan profesional, dar doar dacă tu îți dorești asta cu adevărat. Starea de spirit agitată pe care o ai astăzi poate fi pusă pe baza influențelor astrale. Saturn este destul de capricios. Indiferent de direcția spre care se îndreaptă anumite relații din viața ta, nu îți mai dorești să îi presezi pe cei din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

În ceea ce te privește, totul ține de ceea ce simți. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Opoziția dintre Soare și Saturn te obligă să îți analizezi viața dintr-o perspectivă sinceră și onestă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere. Lasă-te ghidată de energia lui Marte!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Schimbarea face parte din tine. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla, dar alegi ca experințele pe care ți le oferă să le integrezi în universul tău personal, matur și asumat. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 ianuarie 2020

Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața colegilor. Lupta asiduă pentru atingerea fericirii ajunge să te dezechilibreze din punct de vedere emoțional.
Articole astro