Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Anticipezi cu succes alegerile partenerului. Cu toate astea, siguranța în ceea ce privește sentimentele pe care acesta le are pentru tine, este inexistentă. Ai senzația că doar tu deții controlul întregii relații, iar el ”joacă” după indicațiile tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

În această zi vei căuta cu disperare să fii inclusă în toate contextele sociale în care te vei afla. Îți lipsește sentimentul de apartenență. Mai mult decât atât, ai senzația că anumite relații de prietenie devin tot mai superficiale cu fiecare zi care trece.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Pentru tine este important să fii la conducere, chiar dacă acest lucru știi că nu este benefic. Atunci când vine vorba de partea profesională, îți place să faci lucrurile doar în propria manieră deoarece nu crezi în concesii de genul. Cu toate astea, acest mod de a acționa nu te ajută să progresezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Pe parcursul întregii zile te simți contrariată de lucrurile care se petrec în jurul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Deși aveai planuri stabilite pentru această zi de luni, ești nevoită să le anulezi din cauză că apar evenimente neprevăzute în viața personală și trebuie să fii prezentă printre cei dragi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Chiar dacă este început de săptămână, alegi să le anulezi tot ceea ce aveai stabilit cu prietenii sau familia fiind ziua ta liberă pentru a participa la un eveniment de networking organizat de compania în care lucrezi. Vrei să ai control asupra a tot ceea ce se petrece în jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Lasă-te ghidată de energia lui Marte! În acest început de săptămână, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai o fărâmă încredere. Poate confirmarea lor nu mai este pentru tine atât de importantă ca altădată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Indiferent de contextul în care te afli, niciodată nu pui sentimentele sau nevoile tale mai presus față de a celor din jur. Lipsa aceasta de auto-apreciere este dăunătoare pentru echilibrul tău interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Astăzi lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Chiar și atunci când știi că ai mai avea ceva de adăugat cu privire la anumite subiecte de discuție, te gândești la impactul pe care îl pot avea vorbele tale. Sunt mulți cei care se simt foarte ușor jigniți de punctul de vedere al celor din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Neînțelegerile care au loc astăzi în plan personal te întristează destul de mult. Este ca și cum îți vezi tot viitorul romantic prin prisma acestor momente tensionate pe care le trăiești în prezent alături de partener și acest lucru nu este rezonabil.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 ianuarie 2019

Luna te face să fii destul de impulsivă astăzi, mai ales atunci când vine vorba de decizii financiare. ”Protejarea” celor din jur în fața evenimentelor neprevăzute este un scop în sine pentru tine. Cu toate astea, trebuie să îți dai seama că această dedicare absolută îți distrage atenția de la propriile probleme sau nevoi.
Articole astro