Horoscopul zilei de 28 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 februarie 2022

Atunci când te afli într-o poziție de putere, nici măcar tu nu ai încredere în propriile acțiuni. Uranus te împinge de la spate să acorzi mai multă atenție detaliilor, însă tu continui să fii destul de superficială. Onestitatea și integritatea sunt pentru tine două valori esențiale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 februarie 2022

Ești sătulă de poziția de vulnerabilitate în care te-ai aflat dintotdeauna. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 februarie 2022

Alegi ca experiențele pe care le trăiești să le integrezi în universul tău personal, matur și asumat. În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Nici astăzi nu faci niciun compromis în ceea ce privește propriul confort emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 februarie 2022

Neliniștea pe care o simți pe alocuri se datorează nesiguranței tale. Încă te simți ancorată într-o serie de prejudecăți în legătură cu o anumită persoană. Calmul persoanei iubite te ajută să te liniștești de fiecare dată când evenimentele care au loc te suprasolicită emoțional.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 februarie 2022

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Neptun te face să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de identificare a propriilor nevoi!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 februarie 2022

În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest adevăr într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 februarie 2022

Luna te face să fii destul de impulsivă astăzi, mai ales atunci când vine vorba de decizii financiare. ”Protejarea” celor din jur în fața evenimentelor neprevăzute este un scop în sine pentru tine. Cu toate astea, trebuie să îți dai seama că această dedicare absolută îți distrage atenția de la propriile probleme sau nevoi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 februarie 2022

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri negative. Evenimentele de care ai parte nu te ajută deloc în acest sens, ci din contră, te debusolează și mai mult.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 februarie 2022

Temperamentul tău îi face pe ceilalți să sufere. Apar certuri inutile. Pentru a readuce în viața ta armonia de altădată, încearcă să comunici deschis cu ei. Nimic din ceea ce te așteptai nu se va întâmpla pe parcursul acestei zile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 februarie 2022

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Configurația planetară de pe parcursul acestei zile te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 februarie 2022

În ceea ce te privește, totul ține de ceea ce simți. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 februarie 2022

Niciodată nu te ții de promisiunile făcute. Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața colegilor.
Articole astro