Horoscopul zilei de 28 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 februarie 2021

Nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți pe care o resimți. Având în vedere că în aceste zile te vei afla în mijlocul familiei, vei reuși să te liniștești și să te reîncarci pozitiv din punct de vedere energetic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 februarie 2021

Configurația planetară actuală te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Cu toate astea, în această zi de weekend și de sărbătoare alegi familia în defavoarea carierei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 februarie 2021

Fără să îți dai seama ajungi să trăiești prin prisma celorlalți. Te fascinează modul în care unii își îndeplinesc obiectivele sau profită la maxim de toate bucuriile mici ale vieții. Ești într-o continuă căutare de răspunsuri. În urma unei întâmplări care va avea loc astăzi îți dai seama cât îți este de greu să mai faci asta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 februarie 2021

Fără să îți seama dai seama exact de cum se întâmplă acest lucru, simți că prezența celor dragi în viața ta îți oferă o ancoră incontestabilă pentru tot ceea ce înseamnă armonie și echilibru. Indiferent de context, consideri că te poți descurca singură deoarece ești o fire independentă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 februarie 2021

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli are mult prea multe urcușuri și coborâșuri. Deși ești conștientă că orice ”vindecare” presupune un proces cu mai multe etape, ești nerăbdătoare și de aceea este posibil să nu te ții de promisiunile făcute propriei persoane.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 februarie 2021

Indiferent că este vorba de emoții negative sau pozitive, de soartă, de noroc, ai nevoie de toate astea pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Râvnești la un anumit statut social, dar nu ești pregătită să faci anumite compromisuri pentru ca acest lucru să se întâmple.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 februarie 2021

Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie ”să o simți”. Poate integrarea acesteia te va ajuta să afli lucruri noi despre propriile limite. Planurile pe care le ai în legătură cu viața profesională îți oferă o oază de provocări și îți menține dorința de a ieși mai mult din zona de confort.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 februarie 2021

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă peste măsură astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 februarie 2021

Alegerile în materie de relații și conexiuni interpersonale sunt de obicei greșite în ceea ce te privește. Acestea te duc mereu spre apogeul stărilor de vinovăție. Tot ceea ce trăiești astăzi te dezechilibrează chiar și din punct de vedere psihic.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 februarie 2021

Încă de la începutul zilei se pare că ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Este important să privești lucrurile în perspectivă și să nu te lași ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 februarie 2021

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută celor care te cunosc cu adevărat. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură și armonie în sânul familiei.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 februarie 2021

Timpul petrecut cu sine te ajută să te relaxezi și te încarcă cu energie pozitivă. În acele contexte în care insiști într-un mod exagerat să îți argumentezi alegerile, nu faci decât să atragi antipatie de partea ta. Această zi este destul de încărcată din punct de vedere afectiv.
Articole astro