Horoscopul zilei de 28 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 februarie 2020

Toată tevatura de care ai parte în plan personal te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine. Chiar dacă adevărul este dureros de cele mai multe ori, înveți să îl integrezi cu maturitate și responsabilitate în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 februarie 2020

Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Acum culegi rezultatele și o faci cu o mândrie cum nu ți-a mai fost dat să trăiești vreodată. Până la urmă, tot ceea ce contează cu adevărat este modul în care ceea ce realizăm ne face să ne simțim.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 februarie 2020

Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane. Acesta poate fi doar un mecanism de apărare. Din cauza dezorganizării, niciodată nu ai timp suficient pentru propria persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 februarie 2020

Emoțiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în această zi în contextele în care te aștepți cel mai puțin. Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungem să o înțelegem după mult timp.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 februarie 2020

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, ajungi să faci tot felul de compromisuri pe care nici măcar tu nu le înțelegi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 februarie 2020

Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește. Nimeni nu poate sta în fața motivației tale pentru a atinge succesul! În această perioadă, cariera pare să fie singura ta sursă sigură de împlinire și echilibru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 februarie 2020

Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Indiferent de dispoziția psihică pe care o ai astăzi, vei reuși să nu dezamăgești așteptările celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 februarie 2020

Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit. Toate drumurile par să ţi se deschidă. Astăzi, Jupiter va crea toate condiţiile necesare pentru ca relaţia ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ce vei trăi te va ajuta să te simți împlinită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 februarie 2020

Majoritatea oamenilor cu care vei intra astăzi în contact îți vor cere să fii confidenta lor. Te încarcă problemele altora și te ferești destul de mult de astfel de situații. Chiar dacă poate ți-ar fi mai ușor să faci o strategie în ceea ce privește anumite obiective pe care le ai, lași totul să decurgă de la sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 februarie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturaj care nu faci nicio concesie în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 februarie 2020

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 februarie 2020

Starea de anxietate pe care o resimți astăzi te ”blochează” la nivel energetic. Fără să îți dai seama cum și când s-a întâmplat asta, ai pierdut controlul asupra propriei vieți. De multe ori, modul minuțios în care faci lucrurile este în dezavantajul tău.
Articole astro