Horoscopul zilei de 28 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 februarie 2019

Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care aceasta le presupune. Emoțional vorbind, ești mult mai liniștită astăzi. Indiferent de direcția spre care se îndreaptă anumite relații din viața ta, nu îți mai dorești să îi presezi pe cei din jur să își recunoască sentimentele.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 februarie 2019

Familia este responsabilă de multe din conflictele interioare cărora încerci să le faci față zi de zi, cu maturitate. Te simți ancorată în tot felul de stări de neliniște care te împiedică să îți atingi potențialul maxim. Chiar dacă ai în jur persoane care te încarcă pozitiv cu entuziasmul lor, nu reușești să te autodepășești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 februarie 2019

Astăzi este posibil să fii inspirată și să faci o mișcare ”inteligentă” care te va elibera din punct de vedere emoțional în raport cu o persoană anume. Fluența cu care se vor desfășura din acest moment lucrurile te indignă, dar te și încântă. Aveai nevoie de un astfel de început.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 februarie 2019

Conștiința îți dă mereu senzația că acționezi greșit. Este ca și cum nu știi cum să oprești caruselul propriilor gânduri. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia nu au întâietate în raport cu propria persoană. Respectul de sine este ceva extrem de prețios pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 februarie 2019

În viața ta sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase. Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 februarie 2019

Comportamentul tău delăsător îi irită peste măsură pe cei dragi. Niciodată nu te ții de promisiunile făcute. Amâni până în ultimul moment ceea ce trebuie să faci și de aceea mereu trebuie să găsești soluții rapide de rezolvare a situațiilor imprevizibile. La birou această atitudine te descalifică în fața colegilor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 februarie 2019

Un partener profesional te va ajuta astăzi să ieși din zona de confort și să expui cu încredere ideile pe care le ai. Teama de a fi respinsă își pune de multe ori amprenta asupra modului în care acționezi. În ultima perioadă se văd totuși destul de multe ”restructurări” în ceea ce privește valorile după care te ghidezi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 februarie 2019

Dificultățile financiare de care ai parte sunt și rezultatul unui defectuos management financiar pe care îl practici de ani de zile. Achizițiile pe care le faci de la o zi la alta nu îți sunt necesare, ci mai mult îți satisfac o nevoie emoțională.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 februarie 2019

În ceea ce te privește, totul ține de ceea ce simți. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 februarie 2019

Trăsăturile personalității tale se fac apreciate în plan profesional, dar doar dacă tu îți dorești asta cu adevărat. Din păcate, în această perioadă ești focusată doar pe problemele personale, iar pentru cei din jur ai devenit aproape ”invizibilă”.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 februarie 2019

Agitația și confuzia pe care le resimți astăzi te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Firea ta explozivă te ajută să îți expui punctul de vedere, indiferent de context, dar maniera agresivă în care faci acest lucru, nu este în avantajul tău.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 februarie 2019

Atunci când te afli într-o poziție de putere, nici măcar tu nu ai încredere în propriile acțiuni. Uranus te împinge de la spate să acorzi mai multă atenție detaliilor, însă tu continui să fii destul de superficială. Onestitatea și integritatea sunt pentru tine două valori esențiale.
Articole astro