Horoscopul zilei de 28 decembrie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Influențele astrale amestecate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Ești reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Cariera a fost și este un aspect foarte important în viața ta și de aceea se bucură de toată dedicarea ta. Familia a fost întotdeauna contrariată de alegerile pe care le-ai făcut în acest sens. Cu toate astea, a fost mereu alături de tine și s-a bucurat împreună cu tine de succesele pe care le-ai trăit.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Rigurozitatea cu care acționezi este binecunoscută tuturor celor care te cunosc. Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune, iar cei dragi se pot baza pe ajutorul tău necondiționat. În această zi te bucuri de căldură în sânul familiei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Nesiguranța emoțională care îți definește acțiunile ajunge să fie un clișeu pentru tine. Ești sătulă de această poziție de vulnerabilitate în care te-ai aflat dintotdeauna. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Simți că acționezi defensiv în mai multe contexte în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective importante pentru tine este un fapt devastator pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 decembrie 2023

”Iubirea” este pentru tine tema acestei zile. Dacă ești singură și vei fi invitată la un eveniment social, vei fi remarcată de pretendenți cu personalități total diferite. Nu îți displace deloc acest lucru. Dacă ești implicată într-o relație, te gândești să organizezi o ieșire romantică pentru tine și partener.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 decembrie 2023

În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere. Lasă-te ghidată de energia lui Marte!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Modul în care reușești să te definești acum ca persoană aduce multă armonie în viața ta. Capacitatea ta de autoanaliză îți oferă răspunsuri importante în raport cu motivația din spatele alegerilor pe care le faci. Datorită unor persoane extraordinare din viața ta, te simți tot mai sigură pe tot ceea ce reprezinți ca femeie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Pe alocuri, devii mult prea sensibilă la remarcile celor din jur. Oamenii nu au de ce să încerce să te menajeze, atât timp cât comportamentul tău poate fi defensiv sau jignitor. Visurile pe care le ai în raport cu anumite aspecte ale propriei vieți prind formă atunci când te focusezi pe acțiunile care sunt necesare în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Ești dornică de a te face remarcată de anumite persoane. Comportamentul tău exuberant este însă deranjant pentru anumite persoane. Mai ales cei care te cunosc cu adevărat, pot susține acest adevăr. Mai mult decât atât, devii chiar și intruzivă doar pentru a te asigura că nu treci neobservată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 decembrie 2023

Anxietatea colectivă pe care o recunoști în dinamica propriei familii are drept sursă experiența de viață a fiecărui membru care face parte din ea. Lucrurile sunt dificil de integrat, mai ales că zi de zi au loc tot felul de evenimente care par să esacaladeze și să intensifice anumite stări emoționale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 decembrie 2023

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.  
Articole astro