Horoscopul zilei de 28 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Emoţiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în contexte în care nu te aştepţi. Îți dai seama că intensitatea lor este destul de mare întrucât ajung să îţi dicteze viaţa. Îţi place foarte mult să fii provocată, dar şi să provoci, chiar dacă de multe ori lucrurile nu iau forma pe care tu o dorești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 decembrie 2022

În perioada asta vei avea o stare de spirit extrem de jovială și de pozitivă. Acest lucru îi ajută pe ceilalți să descopere altă parte a personalității tale. Stima ta de sine are de „câștigat” atunci când în fiecare zi din viața ta găsești timp și pentru propriile nevoi sau dorințe.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. În situații tensionate îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional. Chiar dacă găsești înțelegere la persoanele care te cunosc cu adevărat, sunt mulți cei care te vor judeca destul de dur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 decembrie 2022

De multe ori devii sceptică cu privire la modul în care vor decurge lucrurile deoarece consideri că nu ai prea multe șanse de partea ta. Capacitatea de a te concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante este pusă la încercare ori de câte ori intri în contact cu persoane care te fac să visezi cu ochii deschiși.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Chiar dacă nu știi întotdeauna cum să acționezi în anumite contexte, lasă-te condusă de intuiție. Recunoștința celor din jur pe care o simți în raport cu sine te ajută să ai încredere că acțiunile tale au sens. Indiferent de modalitatea în care se rezolvă lucrurile, știi că acest aspect depinde și de tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Ai învățat și ai acceptat că întotdeauna se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla. Alegi ca experiențele plăcute sau neplăcute pe care viața ți le oferă să se transforme pentru tine în adevărate lecții. În plan emoțional, ești recunoscătoare că ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Toate relațiile din viața ta par să se afle sub o analiză microscopică. Chiar dacă nu te simți pregătită pentru succes în plan profesional, nu trebui să eviți să îți pui în valoare abilitățile. Starea amorțită în care te afli de ceva timp începe să se disperseze, iar tu recâștigi controlul asupra propriilor gânduri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Toată tevatura de care ai parte în plan personal te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine. Chiar dacă adevărul este dureros de cele mai multe ori, înveți să îl integrezi cu maturitate și responsabilitate în viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Astăzi ești complet reticentă la ideea de compromis și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 decembrie 2022

În ceea ce privește anumite aspecte ale vieții tale, adevărul se află chiar sub ochii tăi, dar nu ești pregătită să îl ”vezi”. Venus, planeta pasiunii va conduce toate acțiunile pe care le faci raportat la partenerul de viață și chiar dacă ești nesigură cu privire la anumite lucruri, vei face doar ceea ce simți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Drama pe care o trăiește o persoană apropiată îți va distrage atenția de la planurile pe care le aveai stabilite astăzi. Cu toate astea, alegi să nu exagerezi prin modul în care te implici în rezolvarea situației. Îți dorești să ”preiei” la nivel inconștient suferința acesteia pentru a te transforma și tu în victimă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 decembrie 2022

Atunci când vine vorba de anumite relații importante pentru tine, este nevoie de o introspecție profundă pentru a putea găsi răspunsuri confortabile. Deși instabilitatea emoțională pe care o resimți este reală, alegi să îți dai voie să o simți. Face parte din tine.
Articole astro