Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Dinamica vieții profesionale se schimbă radical. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta doar persoane autentice și dedicate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 decembrie 2020

În funcție de starea de spirit cu care te-ai trezit, lucrurile se vor modela pe parcursul întregii zile. Influențele astrale exagerate produc disonanță în mai multe sectoare din viața ta. Chiar dacă pretinzi că te poți detașa cu ușurință de anumite persoane, ești conștientă că mersul lucrurilor se poate schimba total imprevizibil.    

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Familia este responsabilă de multe din conflictele interioare cărora încerci să le faci față zi de zi, cu maturitate. Te simți ancorată în tot felul de stări de neliniște care te împiedică să îți atingi potențialul maxim. Chiar dacă ai în jur persoane care te încarcă pozitiv cu entuziasmul lor, nu reușești să te autodepășești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite lucruri din viața ta este de înțeles. Alegi să fii mai detașată tocmai pentru a evita orice sursă de dezamăgire. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturajul de prieteni care nu face nicio concesie în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Dacă vrei să faci un anumit lucru, fă-l fără să stai prea mult pe gânduri. Îți pui foarte multe piedici, mai ales în plan personal. Lucrurile trebuie puse în balanță, da, dar nu trebuie să riști ca momentele potrivite să treacă și tot ceea ce simți să rămână neexprimat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 decembrie 2020

De multe ori tratezi cu detașare problemele pe care le ai. Aceasta este modalitatea prin care te protejezi de suferință și de dezamăgire. Nici astăzi nu faci niciun compromis în ceea ce privește propriul confort emoțional. Cu toate acestea, este important să rămâi conectată la ceea se întâmplă în jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Toată energia îți este focusată pe îndeplinirea anumitor obiective profesionale despre care crezi că îți vor defini întreaga carieră. Modul în care îți dorești tu ca lucrurile să se desfășoare presupune determinare și prezență de spirit în tot ceea ce faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Anumite relații presupun anumite compromisuri. Fără să găsești o explicație în acest sens, continui să fii reticentă la această idee și cu siguranță nu vei alege această cale în plan emoțional. Simți ”explozie” în jurul tău. Manifestarea agresivă a celor din jur te forțează să te izolezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective personale este un fapt devastator pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Poziția destul de conflictuală a mai multor planete te va influența din punct de vedere energetic. Deși capacitatea ta de a face față stresului este întotdeauna antrenată, ești conștientă că acest mod de a trăi este unul destul de ”costisitor” din punct de vedere emoțional și psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 decembrie 2020

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Din păcate, familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 decembrie 2020

Astăzi este posibil să fii inspirată și să faci o mișcare ”inteligentă” care te va elibera din punct de vedere emoțional în raport cu o persoană anume. Fluența cu care se vor desfășura din acest moment lucrurile te indignă, dar te și încântă. Aveai nevoie de un astfel de început.
Articole astro